O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Νίκη και συν έξι για Ηρακλή




Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το «στραβοπάτημα» της Λαμίας από τον Τύρναβο και με γκολ των Μπαρτολίνι (73′) και Λουκίνα (90′) πήρε σημαντική νίκη με 2-0 απέναντι στη Ζάκυνθο, την οποία άφησε πίσω του έξι βαθμούς.
Πολλά πλέον θα ξεκαθαρίσουν στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής στο Καυτανζόγλειο, ανάμεσα στον «Ημίθεο» και την Λαμία
. Σ’ ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Ηρακλής δεν θύμισε την ομάδα που «καθάρισε» εύκολα την Καρδίτσα. Παρά την κατοχή και την κυκλοφορία στο πρώτο 45λεπτο είχε και νευρικότητα απέναντι σε μια Ζάκυνθο που είχε και την κλασσικότερη ευκαιρία στο παιχνίδι με το δοκάρι του Παπαδημητρίου (35′).

Στο δεύτερο μισό, ο Ηρακλής χρειάστηκε να ξεκλειδώσει την άμυνα των φιλοξενούμενων από μια στημένη φάση και την κεφαλιά του Μπαρτολίνι, για να κλειδώσει εν’ συνεχεία ο Λουκίνας το πολύτιμο “τρίποντο” που φέρνει τον Γηραιό ένα βαθμό πίσω από τη Λαμία, με ένα παιχνίδι λιγότερο ωστόσο, καθώς έχει κάνει το ρεπό του.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Τσιλιανίδης (70′ Λουκίνας), Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο (89′ Κυριακίδης), Πουρτουλίδης, Μπαρτολίνι, Κάσσος (52′ Σιατραβάνης)

Ζάκυνθος (Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Νόνης (88′ Κρολ), Κρισμάρεβιτς, Αποστόλου (60′ Πέττας), Πιττάρας (78′ Κουτσούκης), Ευθυμιάδης, Παπαδημητρίου

Η λίστα ιστολογioν