O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ανατροπή και νίκη για τους Φαίακες



Ένα τέταρτο της ώρας ήταν αρκετό για την Κέρκυρα ώστε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, να νικήσει με 3-1 τον Εργοτέλη στην έδρα της και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο εβδομάδες.

Πρόσωπο του αγώνα ο Βόσνιος επιθετικός Σάσα Καϊκούτ που σκόραρε δύο φορές ενώ σημαντική ήταν η συνεισφορά του Χαβίτο καθώς από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν τα γκολ της ανατροπής. Ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων, που έκαναν την ανατροπή μέσα σε 15 αγωνιστικά λεπτά και πήραν τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ στο 38' όταν μετά από σέντρα του Γιουσούφ από τα αριστερά ο Φιντέλεφ έπιασε την κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στην εξέλιξη της φάσης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έκανε το 0-1.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52' μετά από σουτ του Ανδρεόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό και κατέληξε στον Κόντο που γύρισε στη μικρή περιοχή και ο Καϊκούτ με κοντινό πλασέ κάνει το 1-1. Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 63' μετά από κόρνερ του Χαβίτο από τα αριστερά, ο Μαρκόφσκι βρέθηκε στην καρδιά της άμυνας του Εργοτέλη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Με παρόμοιο τρόπο έγινε και το 3-1 για την Κέρκυρα, στο 67' όταν μετά από κόρνερ του Χαβίτο ο Καϊκούτ έπιασε τη δυνατή κεφαλιά και έγραψε το τελικό σκορ.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης (46' Βενέτης), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόσο (46' Ανδρεόπουλος), Μαρκόφσκι, Κοντός (65' Ρόχας), Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης):Καβουσάκης, Πίτσος, Φιντέλεφ, Γκέντσογλου, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Γιουσούφ (77' Μπουρσέλης), Ρέντζας (63' Κούτρης), Χαντί, Χαλκιαδάκης (12' Μπαμ Μπαμ).

Η λίστα ιστολογioν