O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών 0-0

KALLITHEA-HRAKLHS PSAXNWN 0-0 26.1.15

Χωρίς ουσιαστική τελική προσπάθεια έκλεισαν την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη η Καλλιθέα και ο Ηρακλής Ψαχνών, σε ένα ματς που είχε κυρίαρχο στοιχείο την υπεροχή των γηπεδούχων χωρίς να καταφέρουν να την εξαργυρώσουν σε τελικές προσπάθειες.
Οι ποδοσφαιριστές της τυπικά γηπεδούχου κράτησαν με ευκολία την μπάλα στη μεσαία γραμμή, άλλαζαν εύκολα πάσες μέχρι τα όρια της περιοχής του Ηρακλή Ψαχνών, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε μια αξιόλογη τελική πάσα.
Ο Μασάδο ήταν σε πολύ κακή μέρα, δεν του βγήκε ούτε ένα στημένο στις εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ στην περιοχή και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κίνδυνος στην εστία την ομάδας της Εύβοιας που έπαιξε πολύ πίσω και είχε αρκετούς ποδοσφαιριστές στην άμυνά της. Φάνηκε πως χρειάζεται δουλειά για να βρεθούν οι νέοι της Καλλιθέας, η οποία έδειξε σαφώς πως είναι διαφορετική ποιοτικά ομάδα σε σχέση με αυτή του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Μοσχονάς, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Γιαννίτσης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Μιχαλόπουλος, Μασάδο (88' Τσίγκας), Αρναρέλλης (70' Φράγκος), Τσίτας (63' Ντουρμισάι)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Πατσατζόγλου Β., Τσιμότζι, Ραπτάκης, Μπακομήτρος, Ενρίκο (78' Πατσατζόγλου Χρ.), Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Γουόρντεν (65' Μπαλαράμπε), Κοτίτσας, Ίβκοβιτς (88' Μαναρίτσας)

Η λίστα ιστολογioν