O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός γλίτωσε την ήττα

Η μπάλα πέρασε την γραμμή αλλά το γκολ δεν κατακυρώθηκε
Με γκολ του Μπεχαράνο στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός γλίτωσε την ήττα στο Αγρίνιο, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο.
Σε ένα γήπεδο που ήταν δύσκολο, ως αδύνατο, να παιχτεί ποδόσφαιρο Παναιτωλικός κι Ατρόμητος προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά δεν μπόρεσαν όπως ήταν φυσικό να κάνουν κάτι το εξαιρετικό.

Αμφότεροι είχαν ευκαιρίες για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, με τον Ατρόμητο να ανοίγει πολύ νωρίς το σκορ στα έντεκα δευτερόλεπτα με τον Ούμπιντες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη, όμως, αυτό δεν ήρθε.

Αντίθετα, ο Παναιτωλικός στο 29' σε κεφαλιά του Κούσα είδαν τη μπάλα να περνάει τη γραμμή, με τον βοηθό διαιτητή όμως να μην το βλέπει και να μην καταλογίζει το γκολ ξεσηκώνοντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του σταδιακά αύξησε την πίεσή του. Τα «καναρίνια» είχαν αρκετές καλές στιγμές για να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως, δεν μπορούσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου.

Εν τέλει, στο 91’ ο Μπεχαράνο μετά από φάση διαρκείας κατάφερε να διαμορφώσει το 1-1 και να χαρίσει στην ομάδα του Μάκη Χάβου τον βαθμό της ισοπαλίας.

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Κούσας, Μπεχεράνο, Άλβες, Κάπελ, Γοδόι, Σκαραμοτσίνο (61’ Κέβιν Γκαρσία), Βιγιαφάνες (65’Λαζάρ), Μαρτίνες, Ετζενγκουέλε, Φωτάκης (74’ Βασιλείου).

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί (46’ Λαζαρίδης), Φυτανίδης, Μπρίτο (46’Παπάζογλου), Ναπολεόνι, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία (77’ Μπάλλας)

Η λίστα ιστολογioν