O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Παιχνίδι τίτλου στην Βέροια για Ολυμπιακό

Στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός είχε νικήσει εύκολα με 3-0 στο Καραϊσκάκη

Την δυνατότητα να ξεφύγει με πέντε βαθμούς από τον δεύτερο στην βαθμολογία ΠΑΟΚ θα έχει αύριο ο Ολυμπιακός στην Βέροια κόντρα στην βασίλισσα του βορρά (7.30μ.μ.).

Στην Βέροια, καλούνται να ξεπεράσουν τις άσχημες εμφανίσεις με Κέρκυρα αλλά και Πανιώνιο, αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό το έργο τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο τεχνικός της ομάδας Χοσέ Γκρανέρο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τον Σιρίλ Καλί που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Το νέο απόκτημα της Βέροιας Θωμάς Ναζλίδης, συμπεριλήφθητε στη αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα.  Αναλυτικά η αποστολή της Βέροιας: Καντιμοίρης, Τζινάρ, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Μπαλάφας, Μπατιόν, Βάσκες, Βεργώνης, Παυλίδης, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπαργκάν, Ναζλίδης, Κάμπορα.

Ξεφεύγει με πέντε και... καθάρισε! 

Από την άλλη πλευρά με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στη Βέροια την Κυριακή, με τον Βίτορ Περέιρα να ανακατεύει την τράπουλα, αλλά να θέλει πάση θυσία τη νίκη που θα δώσει στην ομάδα του τεράστιο προβάδισμα για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος.

Στα πλάνα του έτσι κι αλλιώς δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Ρομπέρτο, Στρέζος και Μποτία, που συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα, ο Εντιγκά, που είναι στο Κόπα Άφρικα, αλλά και οι Φουστέρ, Μπενίτες, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης για αγωνιστικούς λόγους, ενώ εκτός έμεινε φυσικά και ο νεοαποκτηθέντας Σαντάνα. Αντίθετα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Χάρα.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν πολύ πάνω στην τακτική. Παράλληλα, έκαναν ασκήσεις επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία και γρήγορη αντίδραση, τόσο σε συνθήκες κανονικής ροής αγώνα, όσο και σε συνθήκες στημένων φάσεων.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία συμμετέχουν οι: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαλίνο, Σιόβας, Αφελάι και Χάρα.

Η λίστα ιστολογioν