O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Μέγας Παναιτωλικός στην Τούμπα

«Εμφράγματα» προκάλεσε ο Άλβες στην Τούμπα

Έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του ο ΠΑΟΚ που ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναιτωλικό στην Τούμπα και πλέον πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έμεινε στους 46 βαθμούς δεύτερη πίσω από τον Ο.Σ.Φ.Π που έχει 48 βαθμούς, με κίνδυνο η διαφορά να πάει στους 5 αν η ομάδα του Πειραιά περάσει αύριο με νίκη από την Βέροια.

Κατά την αγαπημένη του συνήθεια ο δικέφαλος στο πρώτο μέρος που έπαιξε αδικαιολόγητα χωρίς τον Ρόμπερτ Μακ, πέταξε το ημίχρονο στα σκουπίδια και βρέθηκε πίσω στο σκορ χάρη σε γκολ πέναλτι του Άλβες στο 7ο λεπτό, αφού ο Δημητρόπουλος είδε σωστά την ανατροπή του Κούσα από τον Αθανασιάδη με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος και είχε και μία-δύο καλές ευκαιρίες ακόμα για να πετύχει και δεύτερο γκολ. 

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ και με την είσοδο του Μακ πίεσε για την ισοφάριση που εν τέλει ήρθε στο 73ο λεπτό, χάρη σε εκπληκτική ασίστ του Νομπόα στον Μακ, ο οποίος πέρασε τον Μπεχαράνο και έγραψε το 1-1. Εκεί, όμως, που όλοι περίμεναν από τον δικέφαλο του βορρά να κ΄'ανει την ολική ανατροπή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άλβες και πάλι βγήκε από κανονική θέση και έκανε το τελικό 1-2 δίνοντας μεγάλη και δίκαια νίκη στην ομάδα του.   

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς (88’ Κίτσιου), Ρατς, Μαντούρο, Νομπόα, Τζανδάρης (46’ Μακ), Σαλπιγγίδης (75’ Ρικάρντο Κόστα), Περέιρα, Αθανασιάδης.

Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Κέβιν, Ετζενγκουέλε, Κούσας, Μπεχαράνο, Γοδόι, Φωτάκης (81’ Μαλεζάς), Μαρτίνεζ, Βιγιαφάνες (71’ Ρουσκουγιέδα), Κάπελ (59’ Λάζαρ), Άλβες.

Η λίστα ιστολογioν