O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ισοπαλία και πρόκριση για Πανιώνιο

Κράτησαν το πλεονέκτημα απο το πρωτο ματς

Μετά από νέα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Βέροια και Πανιώνιος, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Πανιώνιο να παίρνει την  πρόκριση από το 2-1 του πρώτου αγώνα.
Το παιχνίδι ήταν κατώτερο του μετρίου. Οι δύο ομάδες κακοποίησαν το ποδόσφαιρο. Κακό θέαμα και από τους δυο αντιπάλους.

Οι στιγμές που απλά πάτησαν περιοχή, ήταν ελάχιστες. Ο Πανιώνιος, μπορεί να έχει την δικαιολογία, του 2-1 του αγώνα στην Νέα Σμύρνη, καθώς του έδινε την πρόκριση. 

Ελαφρυντικό για τις ομάδες, οι πολλές αλλαγές στην αρχική τους ενδεκάδα, καθώς  έλειπε η συνοχή.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Βέροια, είχε την απόλυτη υπεροχή. Τίποτε περισσότερο. Απλά έλεγχε τον αγώνα, χωρίς όμως να απειλεί την άμυνα του Πανιωνίου. Στα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά, δεν δημιουργήθηκε καμιά ευκαιρία και από τις δυο πλευρές.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν άλλαξε το σκηνικό. Η Βέροια, είχε τον έλεγχο και ο Πανιώνιος περίμενε κλεισμένος στα καρέ του.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Πανιώνιος, έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο και η αντίπαλη περιοχή, άρχισε να νιώθει τους επιθετικούς των κυανέρυθρων.

Τα τελευταία δέκα λεπτά, έγιναν συναρπαστικά, καθώς ο Πανιώνιος σκόραρε και αφυπνίστηκαν και οι 22 ποδοσφαιριστές.

Ο Πανιώνιος κέρδισε φάουλ. Ο Μπουμάλ πήρε την πάσα έφυγε ταχύτατα, από την δεξιά πλευρά και ο Μασούρας, με προβολή  άνοιξε το σκορ.

Ο Πανιώνιος, με το γκολ, σχεδόν  σφράγιζε την πρόκριση, καθώς η Βέροια, έπρεπε στα επόμενα δέκα λεπτά, να σκοράρει δύο φορές για να πάνε οι δύο ομάδες στην παράταση.  Οι γηπεδούχοι, δεν το έβαλαν κάτω. Στο 85, ο Καλτσάς, εκμεταλλεύτηκε λάθος αντίδραση της άμυνας του Πανιωνίου και ισοφάρισε σε 1-1.

Η Βέροια, πέρασε στην αντεπίθεση για τα λεπτά που απέμειναν, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει.

Η πρόκριση του Πανιώνιου, είναι δίκαια. Το παιχνίδι για 80 λεπτά, ήταν κακό. Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, απέκτησε άγρια ομορφιά.

Βέροια (Γκρανέρο): Τζινάρ, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Όστοϊτς, Μπαλάφας, Βεργώνης (57’ Βάσκες), Εσπάρθα (57’ Καλτσάς), Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (70’ Παυλίδης), Κάμπορα.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Χατζηισαΐας, Μπούζας (89’ Γκίνη), Μασούρας, Οικονόμου, Πάνος, Φούντας (67’ Κολοβός), Σιώπης, Καθάριος (67’ Μπουμάλ), Αργυρόπουλος, Γκέζος.

http://www.flogasport.net/2

Η λίστα ιστολογioν