O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Στην οκτάδα με... οχτάρα ο Ολυμπιακός

Πλάκα έκαναν οι ερυθρόλευκοι

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Τύρναβο με 8-0 στον επαναληπτικό του Κυπέλλου και σφράγισε με σκορ και θέαμα την πρόκριση στα προημιτελικά, βάζοντας από τέσσερα γκολ ανά ημίχρονο.

Το τρίτο γκολ στο 17 με φωτοβολίδα του Μπουχαλάκη έξω από την περιοχή μετά από γύρισμα του Ντουρμάζ. Το 4-0 ήταν πανομοιότυπο με το πρώτο γκολ, καθώς ο Ντουρμάζ σέντραρε από αριστερά και ο Μιλιβόγεβιτς πέτυχε πάλι με κεφαλιά από το ίδιο σημείο το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο συνολικά στα δύο ματς.

Ο Τύρναβος προσπάθησε να συμμαζευτεί όσο μπορούσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και κατάφερε να μη δεχτεί άλλο γκολ κυρίως εξ’ αιτίας του φρένου που έβαλε ο Ολυμπιακός στο ρυθμό του παρότι ο Περέιρα φώναζε για συνεχή πίεση.

Στο δεύτερο μέρος τα μαζεμένα γκολ ήρθαν επίσης νωρίς με τις αριστοτεχνικές εκτελέσεις φάουλ του Τζίμι Ντουρμάζ στο 55 και στο 57. Και προς το τέλος με το τρίτο γκολ του Σουηδού στο 82 από ωραία ατομική του προσπάθεια, αλλά και του Φουστέρ στο 85 με πέναλτι που κέρδισε ο Σαλίνο. Και αποθέωση για τον Ισπανό στην επιστροφή του στη δράση.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Μέγιερι, Σαλίνο, Βούρος, Γιαννούλης (58' Πελέ), Μαζουάκου (46' Φουστέρ), Μπουχαλάκης (46' Χάρα), Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Μπενίτες.

Τύρναβος (Χαραλαμπίδης): Μάλτζαρης (46' Ντάλλας), Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Σιάτρας (26' Παπασάββας), Χαλούλος, Εμμανουήλ (63' Ότα), Γεωργίου, Αλεξίου, Σουλιώτης, Στεριαννός, Ιβανίδης.

http://www.flogasport.net/

Η λίστα ιστολογioν