O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 1-1

IMG_6198
Πολύς κόσμος βρέθηκε στο Τσαρπάλειο του Αλιβερίου με τις δυο ομάδες να αποδίδουν καλό παιχνίδι αλλά καμια δεν πήρε τη νίκη. Ο ΑΟΧ δεν μπόρεσε να κερδίσει σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα αλλά απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ταμυναϊκού κατάφερε-έστω και με ισοπαλία- να ξεπεράσει το σοκ από την πρώτη του εντός έδρας ήττα από την Ιστιαία λίγες μέρες νωρίτερα.
Προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ με γκολ πάλι του Βαγγέλη Ανέστη στο 15' κι έδειξε να κρατά τα ηνία του αγώνα. Ο Ταμυναϊκός, που ειχε νικηφόρα αποτελέσματα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, ισοφάρισε (42') με θαυμάσια κεφαλιά του Βασίλη Τσαλιαγκού σε σέντρα του Τσάγκου και στο β' ημίχρονο έδειξε και απειλητικές διαθέσεις αλλά η καλή άμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν κίνδυνοι για την εστία του Μόνου.


Ταμυναϊκός
Ντουρέκας, Ιωαννίδης ( 62' Μάλλιος), Κρόκος ( 67' Κούρτης), Καρατζάς, Λύκος Δ, Πιλάτης, Σταμέλος, Τσάγκος, Τσαλιαγκός Β 90' Γκαβός) , Τσαλιαγκός Γ, Μανδράκας.
ΑΟ Χαλκίς
Μόνος, Κοροβέσης, Τζαφέρος, Καραμπάς, Γκιτσάλης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (87' Φιλιπίδης), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης, Δήμου (87' Σμυρναίος)

Η λίστα ιστολογioν