O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-1

 

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο σημερινός αγώνας της Α.Ε. Ιστιαίας με τον Ταμυναϊκό για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, σ’ ένα παιχνίδι μοιρασμένο ανάμεσα σε δύο από τις ποιο αξιόλογες ομάδες του πρωταθλήματος, που όμως υπήρξαν και παρατράγουδα, λόγο της κακής διαιτησίας του Βελέντζα, που κάπου έχασε τον πειθαρχικό έλεγχο «κιτρινίζοντας» πολλούς παίκτες σχεδόν όμως μόνο των γηπεδούχων, χαλώντας ένα παιχνίδι όπου στη αρχή ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.
Η εκνευριστική αυτή κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα, μετά την αποβολή του Ηλία Στεργίου της Ένωσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 59’ να υπάρξουν διαπληκτισμοί μεταξύ παικτών που είχαν ως συνέπεια να υπάρξει διακοπή τουλάχιστο 7-8 λεπτών.
Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, ο Ταμυναϊκός κατάφερε να προηγηθεί, ενώ η Ένωση αν και με δέκα παίκτες έδειξε χαρακτήρα και ψυχή ομάδας και με τη «χρυσή» αλλαγή του Χρήστου Ανέστη έφτασε στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις τους αγώνα.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
5’ Κεφαλιά του Κούρτη έσωσε πάνω στη γραμμή ο Παπανικόλας
9’ Ελάχιστα άουτ η μπάλα σε κεφαλιά του Αργύρη Στεργίου
14’ Ελάχιστα άουτ η μπάλα σε σουτ του Νίκου Γοργομάτη
45’ Διπλή ευκαιρία του Καρατζα, ο οποίος σούταρε ο Μπιμπάι έδιωξε, σούταρε ξανά και ο τερματοφύλακας της Ένωσης κατάφερε τελικά να μπλοκάρει.
48’ 0-1 ΓΚΟΛ για τον Ταμυναϊκό: Ο Κούρτης με σουτ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους
59’ Αποβάλλεται για την Ιστιαία ο Ηλίας Στεργίου με 2η Κίτρινη Κάρτα
88’ Ελάχιστα άουτ η μπάλα σε σουτ του Βασίλη Ανέστη
90’ Άουτ η μπάλα σε κεφαλιά του Κούρτη
95’ 1-1 ΓΚΟΛ για την Ιστιαία: Ο Χρήστος Ανέστης πλάσαρε από πλάγια θέση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α.Ε. ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Τσελίκας): Μπιμπάι, Πολυχρονίδης, Βασίλειου, Τριανταφύλλου Σ. (57’ Ανέστης Χ.), Παπανικόλας, Τόουρφε, Στεργίου Η., Στεργίου Α. (80’ Τούσερτ), Αγγελόπουλος (72’ Γοργομάτης Α.), Γοργομάτης Ν., Ανέστης Β.
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Σταματούκος): Ντουρέκας, Ιωαννίδης, Κρόκος, Καρατζάς, Λύκος Δ., Πιλάτης, Σταμέλος (99’ Γκαβός), Τσάγκος, Τσαλιαγκός Β., Τσαλιαγκός Γ., Κούρτης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασίλης Βελέντζας ΒΟΗΘΟΙ: Προκόπης Τσιφλάκος – Αντώνης Λιαγκάκης

Η λίστα ιστολογioν