O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΗ ΓΟΗΤΡΟΥ Η ΕΡΕΤΡΙΑ 1-3

Σπουδαία νίκη γοήτρου για την Ερέτρια το Σάββατο στο Στάδιο ΄΄Νίκος Κίλιμπας΄΄ της Αρτάκης με σκορ 1-3. Η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου αν καιβρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28’ με το γκολ του Χρονη μετά από ασίστ του Μάριου Καραχάλιου, ανέκαμψε και επικράτησε με 1-3 .
Οι φιλοξενούμενοιανέκαμψαν στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Τόρα να αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή για την ομάδα του και μέσα σε διάστημα τριάντα λεπτών έφεραν ΄΄τούμπα΄΄ το ματς, Στο 58’ μετά από πάσα του Ρωμανού ο Τόρα νίκησε τον Ευαγγελινο και έκανε το 1-1Στο 88’ ο Αλβανός επιθετικός της Ερέτριας αναστάτωσε την άμυνα των γηπεδούχων και νικώντας για δεύτερη φορά τον Ευαγγελινό έγραψε το 1-2. Το ΄΄κερασάκι στην τούρτα΄΄ για τον Απόλλωνα έβαλε ο Παριανός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Πολύ καλή η διαιτησία των Λάμπρου, Καμπούρη, Τσιφλάκου.
Αρτάκη(Λύκος): Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασανλάρι, Μπελίτσος, Φωτιάδης, Καραλής, Γίγας, Καραχάλιος, Χρόνης (90΄ Στουπής ), Μακαντάσης (81΄ Ζήσης ), Λούκας.
 Ερέτρια (Βλάχος): Μητακίδης , Φουρμουζης , Λιατίφης, Βελαέτης, Κοκκάλας, Κούτρας, Αγραφιώτης (46΄ Τόρα), Ρωμανός, Μεμάι, Παριανος (90΄ Ευγενίου), Μώρος (87΄ Ξυλάς Ν.).

Η λίστα ιστολογioν