O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΣΚΥΡΟΣ 4-0


Χωρίς να ιδρώσει και παίζοντας με ΄΄σβηστές μηχανές΄΄ η Μακρυκάπα επικράτησε με 4-0 της φιλότιμης αλλά ελλιπέστατης Σκύρου. το Σάββατο στο γήπεδο της. Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό έδειξαν τις διαθέσεις τους και γρήγορα άνοιξαν το σκορ με τον Σηφάκη στο 16’ με σουτ μέσα από την περιοχή να νικά τον Γιαλό και να κάνει το 1-0. Τα επόμενα λεπτά ήταν καταιγιστικά για την ομάδα του Βογιατζή και με τουςΛαλανίτη στο 28’ και Κηρύκο στο 35’ τριπλασίασαν τα τέρματα τους ΄΄κλειδώνοντας΄΄ την νίκη που ουσιαστικά είναι ΄΄μισή σωτηρία΄΄ για την ομάδα του Βογιατζή.
Οι φιλοξενούμενοι σε παθητικό ρόλο σε όλο τον αγώνα με ελαφρυντικό τους μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του ο Δρόσος, κρατούν την πολύ καλή εμφάνιση για άλλη μια φορά του τερματοφύλακα Γιαλού και την συμμετοχή αρκετών νεαρών παιδιών στην ενδεκάδα. Στο β΄ μέρος οι ΄΄λύκοι΄΄ ΄΄κατέβασαν ταχύτητα΄΄ και τελικά έφτασαν σε καρέ τερμάτων στο 79΄ με τον Σίδερη να νικά τον Γυαλό από κοντά με ωραίο πλασέ και να γράφει το τελικό 4-0.
Πολύ καλή διαιτησία των Πόγκα, Σαπλιαούρα, Δελχά.
Μακρυκάπα(Βογιατζής): Κυριακόπουλος, Λέκκας, Καρκαλής Α.(52΄ Καρκαλής Γ.), Μπισμπικόπουλος, Πουρνής, Σηφάκης (37΄ Τσώκος), Χασάνδρας, Κηρύκος, Βαρτζής, Λαλανίτης (62΄ Βουρδάνος Β.), Σίδερης.
Σκύρος(Δρόσος): Γιαλός Ν., Ζορμπάς, Χιώτης, Τσακαμής, Τράκος, Αθανασούλης, Μαχμουτάι, Καραμπίνης, Μανωλάκης ,Δαλακλείδης, Γιαλός Θ.

Η λίστα ιστολογioν