O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 3-1


Νίκη ρουτίνας για τον Ελλήσποντο που πλέον΄΄προβάρει κουστούμι΄΄ Α’ κατηγορίας μετά από 29 χρόνια. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν του φιλότιμου Καλοχωρίου/Παντεχίου με3-1 και πλέον τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος χρειάζεται 2 νίκες σε 4 ματς για να το πετύχει.

Η ομάδα της Λάμψακου προηγήθηκε μόλις στο 2’ λεπτό με τον Στρατή να σουτάρει και η μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Καραμπά και να σημειώνεται πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ΄΄Καπιτάνο΄΄ Πάπίλας που νίκησε το τερματοφύλακα Βάβο και έκανε το 1-0 . Στο 58’ ο Στρατής από εκτελεστής έγινε δημιουργός και με σουτ έγραψε το 2-0. Το 3-0  έγινε μ΄ εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ από 45 μέτρα του Σπύρου Νάτση. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Τουρχανάι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σε 3-1.
Πολύ καλή η διαιτησία του Θεοδώρου και των συνεργατών του Βλάχου και Νέγρη.
Ελλήσποντος (Μαστραγγελής): Σαλεμής, ΚολιόπουλοςΧ., Νάτσης, ΚολιόπουλοςΚ., Θωμόπουλος, Παπίλας, Νικολάου (82΄ Φτούλης), Αγγελάκης (70΄ Νόνας), Στρατής (84΄ Βλάχος), Οικονόμου, Κολιόπουλος Β.
Καλοχώρι/Παντείχι (Φούρλης): Βάβος (46΄ Καραμπάς Π.), Μάλλιαρης, Ζέρβας, Καραμπάς Ι., Στραντζαλης, Λέων (60΄ Τσουπεής), Τζώρος, Τουρχανάι, Δημουλάς, Καραμπάς Β., Ίσσαρης (65΄ Σακάλογλου).

Η λίστα ιστολογioν