O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Κράτησε τη διαφορά κι' έμεινε "ζωντανός" στην Ιτέα ο Τελεθριακός

Με διαφορά μόνον 2 ποντων ηττήθηκε ο Τελεθριακος στην Ιτέα 57-55 ακριβώς την ίδια που ειχε νικήσει στην Ιστιαία.
Το σκορ αυτο σημαίνει οτι η πρώτη θεση του ομίλου για απευθείας ανοδο στην Α' ΕΣΚΑΣΕ θα κριθεί στην διαφορά πόντων καθως Τελεθριακος και Ιτέα ειναι πλέον ισοβαθμοι με 22 βαθμους με την ομαδα μας να υπερέχει ελαφρώς στο +3.
Την πρώτη θεση θα κατακτήσει ο Τελεθριακος με την προϋπόθεση οτι στα δυο εναπομείναντα ματς με Απόλλωνα και Λαρυμνα η ομαδα μας θα σημειωσει νίκες με ικανή διαφορά αναλόγως πάντα με τα αντίστοιχα αποτελέσματα της Ιτέας.
Όσον αφορά την αγωνιστικη εικόνα του ματς ο Τελεθριακος προηγούνταν συνεχώς στο σκορ εως τα μισά 3ου δεκαλέπτου ομως στην συνεχεια κατω απο την έντονη αμυντική πίεση της Ιτέας αλλα και απο την ασφυκτική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι της Ιτέας η ομαδα μας απώλεσε την πρωτοπορία στο σκορ. Χαρακτηριστικό ειναι το γεγονός οτι οι δυο διαιτητές αναγκάστηκαν να διακόψουν τουλάχιστον δυο φορες το παιχνιδι προκειμενου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Παρ' ολα αυτά οι παικτες του Τελεθριακου αντιμετωπισαν με ψυχραιμία τη φασαρία και τα ακατανόμαστα συνθήματα των φιλάθλων και απέσπασαν ενα ουδέτερο αποτελεσμα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  /ΠΟΝΤΟΙ: ΔEΔEΣ 9, POYMEΛIΩTHΣ Θ 1, POYMEΛIΩTHΣ Γ 18, TΣITOYMHΣ 4, ΦAKITΣAΣ 4, MΠOΛMATHΣ 16, ΠAΠAΔOΠOYΛOΣ 3, ΘAΛAΣΣINOΣ, MIXAHΛIΔHΣ, POYMEΛIΩTHΣ A, KAPABAΣ.
http://fonitonspor.blogspot.gr/

Η λίστα ιστολογioν