O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΣΤΟ …ΠΟΔΙ ΤΑ ΖΑΡΚΑ!

1-DSC_0094
Υποδέχονται Σημερα (25/4) τον δεύτερο Αμαρυνθιακό και θέλουν έναν βαθμό, για να πανηγυρίσουν τον τίτλο και την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ!
Ξεσηκωμός επικρατεί στα Ζάρκα (φωτό), για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι με τον Αμαρυνθιακό (το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17:00). Τις δύο ομάδες χωρίζουν έξι βαθμοί, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Οι γηπεδούχοι, με νίκη ή ισοπαλία, σφραγίζουν τον τίτλο και θα σημειώσουν στο προσωπικό τους «λεύκωμα», τη δεύτερη άνοδο, μέσα σε δύο χρόνια (από τη Γ’ ΕΠΣΕ στην Α’ ΕΠΣΕ).

Πέρσι τέτοια εποχή, τα Ζάρκα πανηγύριζαν τον προβιβασμό τους στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και ποιος να το περίμενε, ότι δώδεκα μήνες αργότερα, θα ετοίμαζαν …βαλίτσες για τα μεγάλα σαλόνια του νομού!..
Στον αντίποδα, ο Αμαρυνθιακός θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου και να γκρεμίσει τα Ζάρκα από το Έβερεστ.
Πρόκειται για το απόλυτο ντέρμπι του Νοτίου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ (25η αγωνιστική), που θα κρίνει το νέο βασιλιά της κατηγορίας.
Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της τελευταίας 26ης αγωνιστικής, τα Ζάρκα θα πάνε να παίξουν στο Μπούρτζι με τον τοπικό Ευβοϊκό, ενώ ο Αμαρυνθιακός θα υποδεχτεί τα Κόσκινα.
Στο ματς του α’ γύρου τα Ζάρκα είχαν νικήσει τον Αμαρυνθιακό, μέσα στη Βάθεια, με 2-1.
Όπως γίνεται κατανοητό, τα Ζάρκα μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν την πρωτοκαθεδρία, ωστόσο λίγες ώρες έμειναν για το μεγάλο ντέρμπι και καλό είναι να περιμένουμε.
Τα Ζάρκα με νίκη (ή ισοπαλία), πανηγυρίζουν κι ανοίγουν τις σαμπάνιες, ενώ με ήττα, θα κάνουν υπομονή μέχρι την επόμενη αγωνιστική.
Απ’ την πλευρά του ο Αμαρυνθιακός ξέρει ότι κυνηγάει ένα μικρό θαύμα, όμως αύριο θα πάει αποφασισμένος στα Ζάρκα να παίξει τα ρέστα του.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σέγκος με βοηθούς τους Σπανό και Ρουμπή.

eviateam.wordpress.com

Η λίστα ιστολογioν