O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Aσταμάτητος Ήρα

Πέρασε από τον Βόλο ο γηραιός

Ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή του στη Super League έκανε ο Ηρακλής, ο οποίος νίκησε και τον Ολυμπιακό στο Βόλο με 1-0, έφτασε τους 16 βαθμούς στα πλέι οφ και πλέον μόνο με αυτοκτονία θα χάσει την άνοδο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο σε ό,τι αφορά τις τελικές προσπάθειες (6 οι γηπεδούχοι, 7 οι φιλοξενούμενοι), ωστόσο αυτές του Ηρακλή ήταν πολύ πιο κλασικές.

Μόλις στο 8’ ο Λουκίνας βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρίζο, τον πέρασε, αλλά άνοιξε την μπάλα περισσότερο από όσο έπρεπε και το πλασέ του κατέληξε άουτ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Ηρακλής έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία όταν από κάθετη του Τσιλιανίδη ο Κυριακίδης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά πλάσαρε άστοχα.

Όσο για τον Ολυμπιακό Βόλου, Μπουτζίκος και Μπαλντοβαλίεφ ήταν… κινητικοί και «προβλημάτισαν» την άμυνα του Ηρακλή, χωρίς πάντως να πετύχουν κάτι ιδιαίτερο.
Με μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους «κυανόλευκους» άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο με τον Ρίζο να σταματά τον Λουκίνα σε τετ α τετ (50’), ενώ δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σέντρα σουτ του Μπεριάν.

Τελικά η «λύτρωση» για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήρθε στο 55’. Ο Πασάς έβγαλε την ασίστ στον Λουκίνα ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφ σάιντ, αν και δεν φαίνεται να τους δικαιώνει το ριπλέι.

Από το γκολ κι έπειτα, ενώ θα περίμενε κανείς αντίδραση από τους παίκτες του Ολυμπιακού, κάτι τέτοιο δε συνέβη. Το αντίθετο μάλιστα ο Ηρακλής «απείλησε» ξανά με τον Λουκίνα στο 66’, φάση που ουσιαστικά ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός Βόλου (Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπουτζίκος, Ιντζίδης, Μπάρμπας, Γιαλούσης (74’ Σκοπελίτης), Τριανταφυλλάκος, Μακρυδημήτρης (59’ Κυζιρίδης), Μπιτάνγκ, Θέος, Μπέριαν, Μπαλντοβαλίεφ (46′ Διαμαντόπουλος)

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (64’ Βαλεριάνος), Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Πασάς, Κυριακίδης, Λουκίνας (86’ Αγγελούδης), Τσιλιανίδης (78’ Καρασαλίδης).

Η λίστα ιστολογioν