O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Καθάρισε την Παναχαϊκή η ΑΕΚ

Δύο γκολ ο Αραβίδης, ένα ο Μπακάκης

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ που αν και δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, «καθάρισε» με 3-0 την Παναχαϊκή στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ για τη 2ηαγωνιστική των πλέι οφ και ετοιμάζεται για την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Η διαφορά από την 3η θέση της ειδικής βαθμολογίας αυξήθηκε στους 9 πόντους, με την Ένωση να ξεκινά με γκολ από τα αποδυτήρια στο σημερινό (4/5) ματς. Στο 3' ο Κάργας ανέτρεψε τον Πλατέλλα και ο Αραβίδης ευστόχησε από τα 11 βήματα μόλις στο 4'.

Η συνέχεια βρήκε πιο απειλητική την Παναχαϊκή, που είχε ευκαιρίες στο 31' και στο 37' με Μαρουκάκη και Γκαντιάγκα αντίστοιχα, όπως και δοκάρι σε σουτ του Μπουντόπουλου στο 45+1' (απέκρουσε και ο Ανέστης).

Στο δεύτερο μέρος, όμως, η Ένωση παρουσιάστηκε βελτιωμένη και στο 68' ο Αραβίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ (και με τη βοήθεια του τείχους που άνοιξε) έκανε το 2-0.

Ακολούθησαν κι άλλες χαμένες ευκαιρίες για τους παίκτες του Δέλλα, με τον Μπακάκη να στέλνει με τρομερό σουτ εκτός περιοχής στο 90+3' την μπάλα στα δίχτυα του Γεωργακόπουλου για το τελικό 3-0, που αφήνει οριστικά εκτός (του ονείρου) διεκδίκησης της ανόδου την Παναχαϊκή.

ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Πεταυράκης, Γιόχανσον, Ανάκογλου (89’ Φαγέ), Πλατέλλας (83’ Λαμπρόπουλος), Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους (66’ Σοϊλέδης)

Παναχαϊκή (Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Γκαντιάνγκα (77’ Χαρτσιάς), Στεργίδης (75’ Κυβελίδης), Χοτζάλι (46’ Χύσα), Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης.

Η λίστα ιστολογioν