O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Πρώτος και στο φινάλε ο ΑΟ Ζαράκων



Την άνοδό του για πρώτη φορά στην Α' κατηγορία γιορτάζει ο ΑΟ Ζαράκων αφού κατέκτησε την πρώτη θέση στον 3ο όμιλο της Β' κατηγορίας. 

Μετά τη θαυμάσια πορεία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος όπου κρατούσε τα πρωτεία, ήρθε το σοκ με την βαρειά ήττα (0-4) στην προτελευταία αγωνιστική και ...έψαχνε ένα βαθμό στο φινάλε.

Τελικά, νίκησε 1-0 στο γήπεδο Αγ. Νικολαου, με γκολ του νεαρού Πέππα στο 35'  και οι παίκτες του έκαναν το καθιερωμένο όλε μετά τη λήξη του αγώνα.



Αντίθετα, ο Αμαρυνθιακός ...έχασε και τη δεύτερη θέση αφού έχασε στην έδρα του από τα Κόσκινα (1-2) και δεύτερος αναδείχθηκε ο Ολυμπος που συγκέντρωσε  τους ίδιους βαθμούς αλά στα μεταξύ τους παιχνίδια η ομάδα του Γυμνού είναι καλύτερη. 

Ο Ολυμπος, μαζί με την ΑΕΚ Ν. Πύργου και την ΑΕΚ Χαλκίδας σε περίπτωση που δεν δηλώσει (-ουν) συμμετοχή κάποια (-ες) ομάδα στην Α' κατηγορία της νέας περιόδου, θα δώσουν μπαράζ για να καλύφθεί η θέση της (τους).

Από τον 3ο όμιλο οριστικοποήθηκε και τυπικά ο υποβιβασμός του Τραχηλίου και της Αρτεμης η οποία μάλιστα δεν κατέβηκε στον τελευταίο της αγώνα και τη νέα περ΄θοδο θα ξεκινήσει τη βαθμολογία της με -2 βαθμούς.

Ο ΑΟ Κοσκίνων, αν και ήταν φαβορί για τη 12η θέση που οδηγούσε σε μπαράζ σωτηρίας για την περίπτωση που δεν προβιβαστεί ο πρωταθλητής Εύβοιας (ΑΟΧ), τελικά ...ησύχασε με τη νίκη του στην Αμαρύνθο και στα μπαράζ θα πάει  (μαζί με Παπάδες και Ερμήλιο ή Αλάτσατα) ο Δύστος που έχασε στην έδρα του από το Ληλάντιο.

http://www.egnomi.gr/

Η λίστα ιστολογioν