O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 0-2


Mε καλη  απόδοση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, η Καστέλλα υπέστη την πρώτη της ήττα από την Ερέτρια που είχε σε πολύ καλή μέρα τον Μητακίδη και εκτελεστές τον Σταματάκο και  Τόρα. Πλήρης ήταν η κυριαρχία της Καστελας στα πρώτα 45 λεπτά αλλά η Ερετρια παίζοντας έξυπνα  κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με  σκορ (1-0).
Το γκολ  έβαλε στο 18' από το Σταματάκο που μπήκε απο δεξιά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή με  βολέ δεν αφησε περιθώρια στον Κηρόπουλο να αποτρέψει την παραβίαση της εστίας του. Συνέχιζε να πιέζει και στην επανάληψη η Καστέλλα αλλά η Ερέτρια ισοροπησε σιγά-σιγά ήταν πιο προσεκτική στην άμυνα της και δύσκολα δημιουργούταν κίνδυνος για την εστία της ενώ συνέχιζε με τους επιθετικούς της να απειλεί μπροστά. Στο 68' ο Τόρα, έκανε μια θαυμάσια προσπάθεια από αριστερά και και με σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι της αντίθετης πλευράς και μετά στα δίχτυα της Καστέλλας,. Μετά το 0-2 οι γηπεδούχοι δεν είχαν την κατάλληλη ψυχραιμία και δεν μπόρεσαν να πετύχουν ό,τι πέτυχαν στα τρία προηγούμενα παιχνίδια τους όπου η αντίδρασή τους στο τέλος ήταν πολύ θετική.


ΑΠΟ Καστέλλας (Νικ. Κιαπέκος): Κηρόπουλος, Ταψής, Κεχαγιάς, Ταυρής, Ράζος, Σπανός, Μήτρου, Σέγκος, Μπαλαμπάνης (84' Γιούλης), Μαντάς, Αναστασίου (63' Μακρής).


Απόλλων Ερέτριας (Αντ. Τσαραντάνης):  Μητακίδης, Ρούσσος, Φουρμούζης (7' Σμπιλίρης), Βελαέτης, Πεππές, Μαυρομμάτης, Σταματούκος (66' Κοκκάλας), Ευγενίου, Φραγκάκης (80' Μεμάζ), Τόρα, Μώρος.

Η λίστα ιστολογioν