O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ 1-3

 
Νικητής έφυγε σήμερα από το Νέο Πύργου κερδίζοντας την τοπική ΑΕΚ με 1-3 για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας σ’ ένα παιχνίδι, όπου παρά τις αρκετές αποχωρήσεις παικτών κατά τη μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ έδειξε ότι είναι και πάλι μια αξιόμαχη ομάδα, απέναντι σε έναν Ερμή φανερά ενισχυμένο και σαφώς καλύτερο από την περσινή σεζόν.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν σχεδόν μοιρασμένο και με τις δύο ομάδες, αλλά κυρίως με την ΑΕΚ, να έχουν σημαντικές ευκαιρίες. Όμως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο τέταρτο κάτι που τους έδωσε άλλον αέρα ψυχολογίας. Στο δεύτερο μέρος, ο Ερμής αν και ισοφαρίστηκε υπερίσχυσε. Αν και ισοφαρίστηκε, πήρε γρήγορα και πάλι κεφάλι στο σκορ και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ΑΕΚ από το 67’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες κατάφερε να κλειδώσει το «τρίποντο» της νίκης.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
5’ Άουτ η μπάλα σε σουτ του Καπάνταη για την ΑΕΚ.
10’ Σουτ του Δασκαλόπουλου για τον Ερμή η μπάλα καταλήγει άουτ
14’ 0-1 ΓΚΟΛ για τον ΕΡΜΗ: Ο Μπαλατσός σουτάρει μέσα από την περιοχή και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Τσαΐνη
16’ Σουτ του Καπάνταη η μπάλα καταλήγει άουτ
18’ Ο Στραφιώτης για την ΑΕΚ σουτάρει, ο Ανδρίτσος δεν καταφέρνει να μπλοκάρει ο Ξυράφης σουτάρει και πάλι, όμως έδιωξαν οι αμυντικοί του Ερμή
23 Σουτ του Καπάνταη η μπάλα καταλήγει άουτ
25’ Σουτ του Τσούρτη για τον Ερμή η μπάλα και πάλι άουτ
28’ Σουτ του Κόντου για την ΑΕΚ η μπάλα φεύγει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων
32’ Δυνατό σουτ του Ανδρίτσου Α., ο Τσαΐνης διώχνει με υπερένταση
38’ Σέντρα του Ανδρίτσου Α. για τον Ερμή, ο Ριζόπουλος από κοντά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και ο Τσαΐνης έδιωξε.
55’ 1-1 ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ: Ο Ξυράφης κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Έλβις Γιουκάι
59’ 1-2 ΓΚΟΛ για τον ΕΡΜΗ: Ο Κυριακού σεντράει ο Γιουκάι Α. προσπαθεί να διώξει, η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι, σκαει χωρίς να έχει περάσει την τελική γραμμή, ο Τσαϊνης μαζεύει, όμως ο επόπτης δείχνει γκολ, το οποίο με βάση την υπόδειξη του βοηθού κατακυρώνει και ο διαιτητής.
67’ Αποβάλλεται ο Μαργέτης για την ΑΕΚ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι.
70’ 1-3 ΓΚΟΛ για τον ΕΡΜΗ: Ο Μπουζάλας από κοντά έπειτα από πάσα του Ριζόπουλου στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ
86’ Άουτ η μπάλα σε κεφαλιά του Δασκαλόπουλου.
92’ Σουτ του Τσούρτη αρχικά έδιωξε ο Τσαΐνης, δεύτερο σουτ από τον Ριζόπουλο η μπάλα κατέληξε άουτ
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΕΚ Ν. ΠΥΡΓΟΥ (Μπεκάκος): Τσαΐνης, Κριάρης, Παπαδιώτης (60’ Λάιος), Γιουκάι Ε. (75’ Κερασιώτης), Μαργέτης, Μακαντάσης (69’ Κυριάκου), Κόντος, Γιουκάι Αρ., Καπάνταης, Στραφιώτης, Ξυράφης
ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ (Ζυγογιάννης): Ανδρίτσος Ι., Κυριάκου (78’ Κάνδιας), Τζαφέρος, Κοντάκης (76’ Μουρτζάκης), Μπουζάλας, Καμπούρης, Ριζόπουλος, Δασκαλόπουλος, Ανδρίτσος Α., Τσούρτης, Μπαλατσός (46’ Σελεβάκος)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάριος Πόγκας ΒΟΗΘΟΙ: Τσιφλάκος – Παυλάτος

http://istiaiapress.blogspot.gr/

Η λίστα ιστολογioν