O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Με Τζανετόπουλο πετάει στο Μπέλφαστ...

Με το σπαθί του στην Εθνική ο Άνταμ

Στον Άνταμ Τζανετόπουλο απηύθυνε πρόσκληση ο Κώστας Τσάνας για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με Βόρειος Ιρλανδία (8/10) και Ουγγαρία (11/10).

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική και θα καλύψει το κενό του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος, λόγω τραυματισμού, εξαιρέθηκε από την αποστολή. Ο Τζανετόπουλος πήρε με το σπαθί του το χρίσμα από τον Τσάνα, αφού έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα και άξιζε την κλήση σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται για την επόμενη ημέρα της Εθνικής.

Νοκ-άουτ τέθηκε και ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έχει πρόβλημα στα πλευρά. Ο Τσάνας δεν προτίθεται να τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλον, αφού επί της παρούσης θα αρκεστεί στις επιλογές των Παπασταθόπουλου, Μόρα, Τζανετόπουλου ή ακόμα και του Βύντρα, αν χρειαστεί, για το κέντρο της άμυνας. 

Η αποστολή που θα «πετάξει» αύριο το μεσημέρι για Μπελφαστ: Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, 'Ανταμ Τζανετόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης.

Η λίστα ιστολογioν