O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Έρχεται... «Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Superleague»

Προσεχώς

Την επανεκκίνηση της διαπραγμάτευσης με την ΟΠΑΠ ΑΕ άνοιξε το σημερινό ΔΣ της Superleague, όπου διαπιστώθηκε το αδιέξοδο στην αναζήτηση της κεντρικής χορηγίας του πρωταθλήματος...

Κάτι παραπάνω ξέρει και ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης ανακοίνωσε το ...ναυάγιο, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση, έστω την ύστατη στιγμή. Δεν προέκυψε, άλλωστε, κάποια αξιόλογη πρόταση για να τεθεί προς συζήτηση. Ίσως και να μην υπήρξε καν πρόταση εκ μέρους κάποιας εταιρείας για την κεντρική χορηγία και την ονομασία του πρωταθλήματος. 

Την ίδια ώρα ο ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να επανέλθει με ένα ποσό που δεν αναμένεται να ξεπερνάει τα 3εκ. ευρώ το χρόνο, τα οποία αρκούν μόνο για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της Superleague. Η προηγούμενη πρόταση που είχε καταθέσει ήταν 6εκ. ευρώ, αλλά με δεδομένη την ακυρωση της ρήτρας ανταγωνιστικότητας λόγω του γεγονότος ότι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προτίμησαν ανταγωνιστικές εταιρείες ως κεντρικούς χορηγούς, το ποσόν της προσφοράς πέφτει αυτόματα 50%.

Από κει και πέρα θα αποσαφηνιστεί και το πλαίσιο της παράλληλης προβολής των ανταγωνιστικών εταιρειών στους αγώνες του πρωταθλήματος, όποτε αυτό προκύπτει, αφού οι περισσότερες ομάδες, αν όχι όλες, πλην του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, έχουν ήδη συμφωνήσει με τον ΟΠΑΠ για την χορηγία στην φανέλα.

Και ορισμένες γυρίζουν... γονυπετής.

Η λίστα ιστολογioν