O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ταμυναικος-Ολυμπιακος χαλκδ 2-0

΄΄Εισιτήριο΄΄ για τα ημιτελικά εξασφάλισε σήμερα τ΄ απόγευμα ο Ταμυναϊκός που επικράτησε στο Αλιβέρι του Ολυμπιακού. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο ένατο λεπτό με τον Σταμέλο και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 60΄ με τον Κούρτη. Ο ΄΄θρύλος΄΄ δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα επιθετικά, πλήρωσε κάποια αμυντικά λάθη και έτσι δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.
Καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ένα τετ-α-τετ του Σκριβάνου με τον Κότσαρη στο 64΄, με τον επιθετικό των ερυθρόλευκων να αστοχεί και να χάνει την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 και να ξαναβάλει την ομάδα του στο ΄΄κόλπο. Οι Αλιβεριώτες πέρα απ΄ τα δύο τέρματα, είχαν ακόμη δυο καλές ευκαιρίες, με τον Σολογιάννη όμως να βγαίνει νικητής στο 50΄ σε τετ-α-τετ με τον Αναστασίου και στο 37΄ σε σουτ του Αργύρη (έπειτα από σέντρα του Σταμέλου). Ο σύλλογος του κ. Σταματούκου θα διεκδικήσει μια θέση τον τελικό (ξανά ύστερα από εκείνον του 2014 απέναντι στον ΑΟΝΑ) μ΄ αντίπαλο τον Απόλλωνα Ερέτριας (διπλή συνάντηση-πρώτο παιχνίδι στο Αλιβέρι), που επίσης σήμερα απέκλεισε την ΑΕΚ Χαλκίδας, σ΄ ένα ΄΄χορταστικό΄΄ σε γκολ και με ανατροπές ματς, με σκορ 4-3!
Ταμυναϊκός (Σταματούκος): Κότσαρης, Αναστασίου, Ιωαννίδης, Καρατζάς, Θωμάς (66΄ Τσάγκος), Πιλάτης, Φωτιάς, Σταμέλος (88΄ Λύκος Μ.), Αργύρης (82΄ Τσαλιαγκός Β.), Κούρτης, Μανδράκας.
Ολυμπιακός Χ. (Τσιμιχόδημος-Ιωαννίδης): Σολογιάννης, Μεμάι, Καρβέλης, Τσίμπος, Κουτσαυλής, Ζαχαριάς Γ., Τζάβρας, Σκριβάνος, Αντωνάτος (74΄ Δάσκος), Αγγελάτος (74΄ Ιωαννίδης), Δήμου.

Η λίστα ιστολογioν