O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΕΡΕΤΡΙΑ και ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ στα ημιτελικά



Προημιτελική φάση του Κυπέλλου ξεκίνησε την Τετάρτη με δύο παιχνίδια, από όπου προέκυψε και το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών.
Σε ένα εντυπωσιακό ματς στην Ερέτρια, ο Απόλλωνας απέκλεισε την ΑΕΚ Χαλκίδας με το ´´αγγλικό´´ 4-3. Οι φιλοξενούμενοι πρηγήθηκαν στο 6′ με τον Σεϊνταρά και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόρα.
Στο 22´ έβαλε πάλι την ΑΕΚ Χ. μπροστά στο σκορ αλλά η Ερέτρια χρειάστηκε ένα τετράλεπτο για να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 3-2. Αρχικά, στο 31´ ο Μώρος ισοφάρισε σε 2-2 και ο Μεμάι στο 35´ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο Β´ ημίχρονο, η ΑΕΚ Χ. κατάφερε να ισοφαρίσει στο 62´ με τον Τσιβίκα αλλά ο ´´ασταμάτητος´´ Τόρα πέτυχε, δυο λεπτά αργότερα, το τέρμα της πρόκρισης.
Στον άλλο προημιτελικό, ο Ταμυναϊκός ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού Χαλκίδας και πήρε την πρόκριση, χάρις τα τέρματα του Σταμέλου στο 9´ και του Κούρτη στο 61´.
Ταμυναϊκός και Ερέτρια θα βρεθούν πλέον αντιμέτωποι στα ημιτελικά, σε διπλούς αγώνες, με την πρώτη αναμέτρηση στο Αλιβέρι.
Τα προημιτελικά θα συνεχιστούν στις 9 Δεκεμβρίου (14:30) με τα ζευγάρια Αρτάκη-Ένωση Ιστιαίας και Μακρυκάπα-ΑΟ Χαλκίς.

Η λίστα ιστολογioν