O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ..!

4c87cd711051ecdfcda93a7cedb0d5e7_86831
Για τη Χαλκίδα χθες ήταν ένα δύσκολο απόγευμα. Η ήττα από τον Βύζα Μεγάρων έφερε φωνές και ένταση όχι μόνο μέσα στα αποδυτήρια αλλά κι έξω απ’ αυτά.
Το Eviateam επικοινώνησε πριν από λίγο με τον προπονητή Πέτρο Δημητρίου, ο οποίος πάντως, δεν δείχνει να ανησυχεί(!), για το γεγονός ότι ο ΑΟΧ εδώ κι ένα 24ωρο βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
«Η Χαλκίδα θα είναι μέσα στην πεντάδα» είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα, χάσαμε δύο παιχνίδια από κάποια ατομικά λάθη! Κι ο Μπαλασάκης να ξέρετε, ότι ζήτησε να φύγει από μόνος του, γιατί ήταν πιεσμένος. Χθες με τον Βύζα δεχτήκαμε ένα γκολ στην αρχή αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε πριν την ανάπαυλα. Και τη στιγμή που αρχίζουμε να πιέζουμε στις αρχές της επανάληψης, τρώμε κι ένα δεύτερο γκολ από τα 40 μέτρα! Αλλά θα τον στηρίξουμε τον Ντουμάνη, δικό μας παιδί είναι. Δεν μπορεί αυτή η ομάδα που έβαλε 4 γκολ στη Σπάρτη να ξέχασε τη μπάλα μέσα σε μια εβδομάδα. Παρουσιάστηκαν τα γεγονότα λες και έπεσε …ατομική βόμβα στη Χαλκίδα! Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ξέφυγα κάπως χθες και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο της Χαλκίδας, αν είπα πάνω στα νεύρα μου και μια κουβέντα παραπάνω. Σήμερα η ομάδα προπονήθηκε κανονικά και μάλιστα οι παίκτες απορούσαν με την έκταση που πήραν τα γεγονότα».
Στο χθεσινό παιχνίδι ο Πέτρος Δημητρίου έκανε αλλαγή στο β’ ημίχρονο τον Τσούπρο με τον Επιτροπάκη. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο Δημητρίου «χρέωσε» στον Τσούπρο το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων, για τον λόγο ότι ο επιθετικός του Βύζα ξέφυγε από τον αμυντικό του ΑΟΧ και σούταρε ελεύθερος προς την εστία του Ντουμάνη, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Μάλιστα ειπώθηκε ότι ο Δημητρίου και ο Τσούπρος διαπληκτίστηκαν έντονα στα αποδυτήρια, ο ποδοσφαιριστής φανερά εκνευρισμένος πήγε να φύγει (και) από το γήπεδο, αλλά τον συγκράτησε ο Γιώργος Τόλιας.
Ο Δημητρίου όμως, έχει άλλη άποψη για τα γεγονότα: «Ο Τσούπρος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου κι όταν τον ρώτησα αν μπορεί να συνεχίσει μου είπε …όχι».
Ο Δημητρίου στάθηκε και στην απουσία του Σπανού αλλά και στη μη χρησιμοποίηση του Σκάρου, για τον οποίο ο Αθηναίος κόουτς ισχυρίζεται ότι είναι τραυματίας. Παρόλα αυτά όμως (αν και τραυματίας δηλαδή), ήταν στην αποστολή του χθεσινού αγώνα.
Στη σημερινή προπόνηση ο Δημητρίου είχε κι ένα …τετ α τετ με μερικούς φιλάθλους της ομάδας που πήγαν μέχρι το γήπεδο Αλεξάνδρου. «Μίλησα και με κάποιο παιδί που μάλιστα με έβρισε χθες. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Εγώ τον καταλαβαίνω τον κόσμο, αγαπάει την ομάδα και έχει δίκιο που στεναχωριέται. Γι’ αυτό ζήτησα και συγνώμη. Αλλά τους εξήγησα ότι η Χαλκίδα είναι μία νέα ομάδα που χτίζεται φέτος και χρειάζεται χρόνο».
Πάντως η συμπεριφορά του Δημητρίου, να απαντήσει δηλαδή σε φίλαθλο βρίζοντάς τον, σχολιάστηκε αρνητικά κι από προπονητές της Εύβοιας που έδωσαν το «παρών» -χθες- στο Δημοτικό Στάδιο, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι«αυτή δεν είναι συμπεριφορά για έναν προπονητή που θέλει να λέγεται επαγγελματίας».
Αλλά τουλάχιστον, ο Δημητρίου αναγνώρισε το λάθος του.

Η λίστα ιστολογioν