O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΥΛΙΔΑΣ – ΤΟΚΠΑΣΙΔΗ!

DSC_8867
Ακόμα ένα «διαζύγιο» σε ομάδα της Α’ ΕΠΣΕ
Παρελθόν από τον πάγκο της Αυλίδας θα πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Τοκπασίδης, ο οποίος και στο πρόσφατο παρελθόν, είχε υποβάλλει δύο φορές την παραίτησή του, χωρίς ωστόσο να γίνει δεκτή.
Μετά την εντός έδρας ήττα από την Καστέλλα όμως, οι δρόμοι της Αυλίδας και του Τοκπασίδη χώρισαν οριστικά, με την Αυλίδα να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Ο Τοκπασίδης ανέλαβε πέρσι στα μισά της σεζόν την Αυλίδα και πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία στον β’ γύρο, κατάφερε να την κρατήσει στην κατηγορία (σ.σ. κάτι που φαινόταν σχεδόν …ακατόρθωτο πριν την έλευσή του).
Φέτος όμως, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα περίμενε και η Αυλίδα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Το «διαζύγιο» Αυλίδας – Τοκπασίδη είναι το …τρίτο μέσα σε λίγα 24ωρα, σε ομάδα της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας.
Υπενθυμίζεται ότι την περ. εβδομάδα ο Τζοτζόκος αντικατέστησε τον Μαστραγγελή στον Ελλήσποντο και ο Μπασούκος τον Αντωνόπουλο στη Δροσιά.
Η ανακοίνωση του Τοκπασίδη για την αποχώρησή του από την ομάδα της Αυλίδας
«Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που έγινα μέλος -σαν προπονητής- αυτής της …τόσο οργανωμένης -διοικητικά- ομάδας. Την προηγούμενη περίοδο ζήσαμε όλοι απίστευτες στιγμές και καταφέραμε να κρατήσουμε την Αυλίδα στην Α’ κατηγορία, διατηρώντας ένα μεγάλο αήττητο ρεκόρ 12 αγωνιστικών κι ενώ όλοι, μας είχαν ξεγραμμένους. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποχωρήσω για το καλό της ομάδας, αφού τη φετινή χρονιά, δεν κατάφερα ώστε να υπάρχει η ανάλογη συνέχεια! Το «γιατί» και το «πως» το γνωρίζουν μόνο όσοι ήταν καθημερινά κοντά στην ομάδα! Φεύγοντας, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν αυτό το διάστημα και γνωρίζουν την εκτίμησή μου στο πρόσωπό τους! Τέλος, ευχαριστώ τους παίκτες μου, τους φροντιστές, αλλά και τον υπέροχο κόσμο της Αυλίδας για την αγάπη που μου έδειξε! Είμαι σίγουρος πως αν δείξετε την ανάλογη συγκέντρωση και προθυμία, μπορείτε να τα καταφέρετε όλοι μαζί! Εύχομαι να δουλέψω και πάλι σ’ αυτή την ομάδα..!»
Οι ομάδες της Α’ ΕΠΣΕ που μέχρι στιγμής έχουν αλλάξει προπονητή είναι:
Αρτάκη
Ήρθε: Αυλωνίτης Αντώνης
Έφυγε: Λύκος Δημήτρης

ΑΕΚ Χαλκίδας
Ήρθε: Ερμήλιος Δημήτρης
Έφυγε: Μπασούκος Γιάννης

Ερέτρια
Ήρθε: Βαλκάνος Δημήτρης
Έφυγε: Τσαραντάνης Αντώνης

Ελλήσποντος
Ήρθε: Τζοτζόκος Σούλης
Έφυγε: Μαστραγγελής Αργύρης

Δροσιά
Ήρθε: Μπασούκος Γιάννης
Έφυγε: Αντωνόπουλος Δημήτρης

Αυλίδα
Ήρθε: ?
Έφυγε: Τοκπασίδης Παναγιώτης

Η λίστα ιστολογioν