O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Την ΓΛΈΝΤΗΣΕ για δευτερη φορα 2-0 η Τριαδα

Στο παιχνίδι του α' γύρου στη Χαλκίδα, ο Παντριαδικός είχε νικήσει την ΑΕΚ με το εμφατικό 3-0 αναγκάζοντάς την να προχωρήσει σε αντικατάσταση του προπονητή της (ο Ερμήλιος διαδέχτηκε τον Μπασούκο).

Σήμερα το απόγευμα (στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής) η ομάδα της Τριάδας ήταν πολύ καλύτερη από την ΑΕΚ και την κέρδισε ξανά την τρέχουσα περίοδο, αυτή τη φορά με 2-0.

Βέβαια η ΑΕΚ που θυμίζει "νοσοκομείο" παρατάχθηκε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τριάδας με πολλές απουσίες, καθώς δεν αγωνίστηκαν -λόγω τραυματισμού- οι Παλαιολόγος, Παπαδέδες, Παριανός και Ξιφαράς, ενώ με πρόβλημα έπαιξαν οι Πατσατζόγλου, Τσιβίκας και Γίγας (ο τελευταίος σαν αλλαγή).

Όπως και να 'χει όμως η ΑΕΚ δεν τράβηξε στο σημερινό ματς και υποτάχθηκε δίκαια κόντρα στην ψυχωμένη Τριάδα, η οποία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Χασάνδρα (φωτό) που έβαλε και τα δύο γκολ, σημείωσε την τέταρτη σερί νίκη της με τον "μαέστρο" Άγγελο Βογιατζή στον πάγκο της.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ στο αρχικό σχήμα αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Καραντάκης που μεταγράφηκε στον δικέφαλο από την Τριάδα πριν δέκα μέρες!


Η ΑΕΚ στο ξεκίνημα του ματς είχε την κατοχή ενώ έχασε και στο 2' μια καλή ευκαιρία με τον Πατσατζόγλου. Όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κουβαλήσουν την μπάλα, ενώ έπαιζαν με σέντρες, σε αντίθεση με την Τριάδα που ήταν πιο ορθολογική.

Οι γηπεδούχοι από το 10' και μετά πήραν τον έλεγχο στο κέντρο και στην πρώτη τους οργανωμένη επίθεση από αριστερά, άνοιξαν το σκορ.

Συγκεκριμένα στο 14', Ρούσσος και Δημήτρης Χασάνδρας συνδυάστηκαν άψογα, η μπάλα έφτασε στον Γιώργο Χασάνδρα και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Η Τριάδα συνέχισε να διατηρεί τα σκήπτρα στο ματς αν και στο 44' ο τερματοφύλακας Μπασινάς χρειάστηκε να αποκρούσει εντυπωσιακά -σε κόρνερ- γυριστή κεφαλιά του Μεταξά (από κόρνερ του Πατσατζόγλου).

Στο 45' ο Κουϊμτσίδης κέρδισε δυο-τρεις κόντρες, μπήκε στην περιοχή αλλά του σουτ που έκανε πέρασε παράλληλα με την εστία του Μόνου.



Στην επανάληψη η Τριάδα ήταν ακόμα πιο μαχητική, ενώ η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και επιθετικά ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, επομένως μοιραία οδηγήθηκε στην ήττα.

Στο 55', ο -εκ των κορυφαίων της Τριάδας- Τσούτσης "άδειασε" από δεξιά τον Χνάρη, αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο Μόνος.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του στο 59', όταν ο η μπάλα στρώθηκε στον Γιώργο Χασάνδρα κι αυτός με μία "φωτοβολίδα" από το ύψος της μεγάλης περιοχής, την έστειλε στα δίχτυα, για το 2-0.

Μετά το 60' ο Γίγας μπήκε στο ματς (για λογαριασμό της ΑΕΚ), ο προπονητής της ΑΕΚ προσπάθησε με κάποιες εσωτερικές αλλαγές να αλλάξει τα δεδομένα για την ομάδα του, όμως η Τριάδα ήταν "φωτιά" όποτε πέρναγε το κέντρο και στο 71' απώλεσε μοναδική διπλή ευκαιρία με τους Κουϊμτσίδη και Σιαράπη.

Είναι γεγονός ότι αν οι παίκτες της Τριάδας ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, το σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο για τους γηπεδούχους που ...έτρωγαν σίδερα.

Η ΑΕΚ είχε σοβαρό πρόβλημα ανάπτυξης και ήταν κομμένη στα δύο... Σίγουρα την επηρέασαν οι απουσίες, όμως ουδέποτε μπήκε στο πνεύμα του αγώνα.


Διαιτητής του ματς ήταν ο Στράτος Ντούρας με βοηθούς τους Κωνστάντιο και Χατζηκαμαγιάννη.

ΤΡΙΑΔΑ (Βογιατζής): Μπασινάς, Καραμπέτσος, Ρούσσος Θαν., Κουρούπης, Πουρνής, Καλοχωρίδης, Χασάνδρας Γ., Σιαράπης (84' Κατσάς), Τσούτσης (87' λ.τρ. Παπακωνσταντίνου), Κουϊμτσίδης, Χασάνδρας Δημ (70' Γκρινιάρης).

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Ερμήλιος): Μόνος, Μεταξάς Ι., Χνάρης, Μπισμπικόπουλος, Μπελίτσος, Σεϊνταράσι, Μπασούκος, Καραντάκης, Τσιβίκας (63' Λαφαζάνης), Πατσατζόγλου Χρ., Φτούλης (56' Γίγας)

Η λίστα ιστολογioν