O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Ελλήσποντος-Αιδηψός 3-2


Μεγάλη ανατροπή πραγματοποίησε η ομάδα του Έλλησποντου στην Λάμψακο, που παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2, κατάφερε στο β΄ μέρος να πετύχει τρία τέρματα και να φτάσει στην τελική επικράτηση και στην περαιτέρω βαθμολογική ΄΄αναρρίχηση΄΄! Το σκορ άνοιξε στο 14΄ ο Αθανασίου με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Φώτου. Τέσσερα λεπτά μετά τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους Λαμψακιώτες, αφού ο Μπιμπάι με δυνατό μακρινό σουτ -έπειτα από πάσα του Αθανασίου- διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 25΄ ο Αργύρης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, στην μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, για την ομάδα των Τζοτζόκου-Θαλάσση.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Ελλήσποντου μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση και στο 52΄ κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2, όταν μετά από συνδυασμό των Νικολάου και Νάτση, ο δεύτερος τελειώσε επιτυχημένα την επιθετική προσπάθεια. Οχτώ λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με χτύπημα πέναλτι ( και με διπλή προσπάθεια: πρώτα απόκρουση του Μυλωνά και κατάληξη στο δοκάρι και στην επαναφορά με νέο σουτ στα δίχτυα) απ΄ τον Αργύρη και αφού προηγήθηκε ανατροπή του Καμπιώτη απ΄ τον Σαμπάι. Στο 87΄ ήρθε το γκολ της νίκης για την ομάδα της Λαμψάκου, με ωραίο σουτ του Οικονόμου.
Στο 88΄ έμειναν με 10 αθλητές και οι δυο ομάδες, αφού είδαν την κόκκινη κάρτα οι Β. Κολιόπουλος και Καπλανάι.
Ελλήσποντος (Τζοτζόκος-Θαλάσσης): Βασιλείου, Κολιόπουλος Χ. (46΄ Οικονόμου), Καρβελάς,, Γεωργίου, Κολιόπουλος Κ., Αγγελακης (52΄ Τζαφέρος), Νικολάου, Νάτσης , Αργύρης, Καμπιώτης (70΄ Λάσρι), Κολιόπουλος Β.
Αιδηψός (Κυρπισλίδης): Μυλωνάς, Σαμπάι (74΄ Ζαχαράκης), Φατσής, Δημητρίου, Χρήστου, Αναγνώστου Μ., Αναγνώστου Ν. (90΄ Βασιλείου), Καπλανάι, Μπιμπάι, Αθανασίου, Φώτου Χ. (55΄ Φώτου Κ.).

Η λίστα ιστολογioν