O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 3-0

PANARC-HRA EVIATEAM
Δεν μπόρεσε να φύγει με κάτι θετικό από την Αρκαδία ο «ημίθεος»
Ήττα …εντός προγράμματος για τον Ηρακλή Ψαχνών που έχασε με 3-0 από τον Παναρκαδικό, όπως συνέβη και στο ματς της 1ης αγωνιστικής στην Εύβοια. Ο Ηρακλής χρειάζεται να ενισχυθεί στις μεταγραφές αν θέλει να έχει ελπίδες για την παραμονή που …απομακρύνεται.  

Ο Ηρακλής Ψαχνών μέχρι το 60′ στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ειδικότερα στο α’ ημίχρονο κοίταξε στα μάτια τον Παναρκαδικό και στο 25′ είχε δοκάρι με τον Πλατέλλα.
Ο Πλατέλλας βρέθηκε «φάτσα» με τον αντίπαλο γκολκίπερ, έσκαψε τη μπάλα, όμως αυτή σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του γκολκίπερ των Αρκάδων, Μάνου. 
Ο Παναρκαδικός δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους και χώρους για να απειλήσει τον Ηρακλή ωστόσο σε μία φάση αδράνειας στο 43′, ο Αγγελόπουλος με πλασέ έκανε το 1-0.
Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν πτοήθηκε και μπήκε δυνατά στην επανάληψη με σκοπό να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Μέχρι το 60′ ο «ημίθεος» έδειχνε ότι μπορεί να αντιδράσει. Στο τελευταίο ημίωρο όμως ο Παναρκαδικός πήρε μέτρα στο γήπεδο και έκλεισε τους παίκτες του Βασιλειάδη στα καρέ τους.
Στο 80′ ήρθε το …πρόωρο τέλος, όταν ο Σαλαπάτας με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0.
Μετά, οι παίκτες του Ηρακλή δεν είχαν την ψυχολογία να αντιδράσουν και στο 93′ ο Κότσιρας έβαλε κι άλλο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Με τον Ηρακλή έκαναν ντεμπούτο οι ποδοσφαιριστές Τσαγκαρόπουλος και Πλατέλλας καθώς και ο νέος προπονητής Λευτέρης Βασιλειάδης.
Την επόμενη αγωνιστική ο «ημίθεος» υποδέχεται στα Ψαχνά την Καλαμάτα σε ένα ματς που θα παιχτεί …κορόνα γράμματα η παραμονή στην κατηγορία. Και για τις δύο ομάδες, καθώς και η «μαύρη θύελλα» σήμερα έχασε με 3-1 στη Μανωλάδα.
Για τον Ηρακλή Ψαχνών στην Αρκαδία έπαιξαν οι: Κουμής, Σπήλιος (61′ Κόκκαλης), Καπνόπουλος (46′ λ.τρ. Δούλος), Σενάι, Τσαγκαρόπουλος, Αθανασίου, Πλατέλλας (86′ Αγγελάτος Δημ.), Ζαχαράκης, Κρίστο, Δημητρίου, Καρκασίνας.

Η λίστα ιστολογioν