O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Ηρακλης Ψαχνων -ΑΕΚ Χαλκιδος 0-1


Η ομαδα των Ψαχνων με  νεανική ομάδα κοντράρισαν την ομάδα της Χαλκίδας με τους πολλούς έμπειρους παίκτες και φαινόταν ότι θα της κόψουν τους πρώτους βαθμούς  αλλά στο 84' έδωσε  τη ...λύτρωση για την ομαδα της ΑΕΚ ο Βεζιρτζόγλου, ο οποίος είχε χάσει την πρώτη και μοναδική ευκαιρία για την ΑΕΚ στα πρώτα 45 λεπτά.

Ο Ηρακλής πάντως, στάθηκε αρκετά καλά, ειδικά στο πρώτο ημίωρο όπου δούλεψαν καλά όλες οι γραμμές του καλοςστην άμυνα ο Τουρκοχωρίτης και ιδιαίτερα κινητικοί στα άκρα ο Δούλος και Σκριβάνο και δημιούργησε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της ΑΕΚ έχοντας πολύ ορεξάτο τον Κώστα Ντούμα.
Από δικές του σέντρες, μια φορά ο Χασαπίδης δεν πρόλαβε την μπάλα μέσα στην περιοχή και χάθηκε η πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 19', και στην άλλη η καλή κεφαλιά του Μαναρίτσα στο 22' δεν βρήκε στόχο.
Εγκλωβισμένη έδειχνε η ΑΕΚ για μεγάλο διάστημα και δεν μπόρεσε να απελευθερωθεί από την πίεση των γηπεδούχων. Μια φορά κατάφεραν να ξεφύγουν, αλλά ο Βεζιρτζόγλου απέναντι στον Ανδρούτσο έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο Β ημιχ οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν αρκετά και στο πρώτο 10λεπτο απείλησαν δυο φορές. Στο 50' ο Ταυταρίδης έφυγε μόνος του και ...απεναντι απο  τον Ανδρούτσο έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα σ' ένα πολύ καλό σουτ του Μπακομήτρου από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Στη συνέχεια οι παίκτες του Ηρακλή έγιναν ξανά πιεστικοί  δημιουργώντας προβλήματα στην ανάπτυξη της ΑΕΚ η οποία ξαναβρέθηκε κοντά στο γκολ στο 66', αλλά η  κεφαλιά του Λούκα έφυγε κι αυτή άουτ,από το κάθετο δοκάρι.
Από τη άλλη ούτε ο Ηρακλής μπορούσε να δημιουργήσει κάτι καλό στην επίθεση αφού η καλή αμυντική διάταξη των αντιπάλων δεν άφηνε κενά  Μόνο μια φορά οι της ΑΕΚ ξέχασαν τον Ντούμα (στο 76'), αλλά ο τελευταίος δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα πήγε πολύ ψηλά άουτ.
Στο 82' η ΑΕΚ από στημένη φάση παραλίγο να προηγηθεί, αλλά ο Ανδρούτσος έκανε θεαματική εκτίναξη και αποσόβησε το γκολ στην έξοχη εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη και δυο λεπτά μετά ήρθε το γκολ.
Ο Βεζιρτζόγλου στο 84' βρέθηκε σε θέση βολής κι αυτή τη φορά .., διορθώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χαμένη ευκαιρία στο στο 33'. Με ένα θαυμάσιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Ηρακλή για το 0-1 και πανηγύρισε έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του το γκολ που ..που εδωσε τους 3 βαθμους στην ομαδα της ΑΕΚ

Διαιτήτευσε ο κ. Ντούρας με βοηθούς τους Τσιφλάκο, Παππά
.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (T. Σπυρόπουλος): Ανδρούτσος, Π.Λαμ. Σκριβάνος, Δούλος, Μπουρνάζος (93' Ραπάι), Τουρκοχωρίτης, Μαρίνος (82' Μουτουσίδης), Π.Δημ. Σκριβάνος, Παπαδόπουλος, Μαναρίτσας, Ντούμας, Χασαπίδης (63' Γκαβαλης)
.
ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  (Α. Αυλωνίτης): Μητακίδης, Κοκκάλας, Μπισμπικόπουλος, Θωμάς, Τσούτης, Μπακομήτρος, Λούκας, Ταυταρίδης (93' Τζάβρας), Ανέστης, Βεζιρτζόγλου, Βρέττος (83' Σεϊνταράση).

Η λίστα ιστολογioν