O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ-ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 0-0

Στη Μακρυκάπα η γηπεδούχος ομάδα απώλεσε τους πρώτους της βαθμούς από το Αυλωνάρι, που είχε και σ 'αυτόν τον αγώνα αρκετά προβλήματα λόγω απουσιών και μπορεί να μην πέτυχε γκολ στον δεύτερο αγώνα μακριά από την έδρα του, αλλά απέσπασε τον πρώτο του βαθμό ... εκτός.

Λίγες οι καλές φάσεις του αγώνα, με τους «Λύκους» να μη δείχνουν επιθετικά ... τα δόντια τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στις κόντρα - επιθέσεις ήταν πιο απειλητικοί για την εστία του Κυριακόπουλου, ο οποίος στις αρχές του β 'μέρους απέτρεψε το γκολ σε τετ-α-τετ του Ηλία Δήμου.
Ο αγώνας σημαδεύτηκε από δυο κόκκινες που έδειξε ο διαιτητής Δημήτρης Χουλιαράς . Στο 80 'αποβλήθηκε Κώστας: Ο Κολιόπουλος Της Μακρυκάπας ΚΑΙ ΛΙΓΟ πριν ΤΗ Λήξη πήρε ... πιο νωρίς την άγουσα για τ' αποδυτήρια Βασίλης: Ο Γεραντώνης ΤΟΥ Αυλωναρίου.    
ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Βαγγ Τόλιας.): Κυριακόπουλος, Χ. Κολιοπουλος, Χασάνδρας, Κ. Κολιοπουλος, Θωμόπουλος, Σηφάκης, Κηπιώτης, Ρωμανός, Μακρής, Σίδερης, Στρατής.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γ Κρόκος.): Κότσαρης, Δημάς, Μπρεγκανάκου, Κόκκος, Παπίλας, Β. Βασιλείου, Λαθουράς, Περιβολάρης, Τσαλιαγκός, Ηλ. Δήμου, Γεραντώνης.

http://www.egnomi.gr/

Η λίστα ιστολογioν