O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-Σούπερ Μιχαηλίδης 0-2




"Αστέρας" ήταν ο Βατώντας στο γήπεδο της Δροσιάς και σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα δείχνοντας ότι είναι μία ομάδα που παίζει με ψυχή και αυταπάρνηση και εννοείται ότι αν συνεχίσει έτσι, στο τέλος θα μπορέσει να σώσει την παρτίδα της παραμονής.

Αυτός είναι ο βασικός στόχος του Βαγγέλη Ζέρβα και των παικτών του που σήμερα έκαναν ένα εξαιρετικό β' ημίχρονο και με εκτελεστή τον Μιχαηλίδη άλωσαν το γήπεδο του ΑΠΚΟ που είχε μια νίκη και μια ισοπαλία στους προηγούμενους δυο αγώνες του.
Αντίθετα, η Δροσιά, μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ Χαλκίδας ήρθε και το σημερινό στραπάτσο εντός έδρας κόντρα στον Βατώντα και δεν αποκλείεται στο στρατόπεδο της ομάδας να υπάρξουν εξελίξεις.
Το α' ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τη Δροσιά ναι μεν να έχει μία ελαφριά υπεροχή, αλλά χωρίς να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία και το ...αντίστροφο.
Έργο Μιχαηλίδη
Στην επανάληψη όμως "σκηνοθέτης" του "έργου" ήταν καθαρά και ξάστερα ο Μιχαηλίδης.
Στο 58' με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-1 και έβαλε την ομάδα του στο τιμόνι του οδηγού.
Στο 61' η Δροσιά αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες, καθώς ο Τσομάτσκα αντίκρισε τηνκόκκινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Να σημειώσουμε ότι ο Τσομάτσκα αποβάλλεται για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Όσον αφορά το σημερινό ματς είδε δύο κίτρινες μέσα σε τρία λεπτά, την πρώτη στο 58' και τη δεύτερη στο 61'!
Στο 72' ξανά ο Μιχαηλίδης με ... κεφαλιά εδραίωσε το προβάδισμα του Βατώντα κάνοντας το 0-2.
Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει τη νίκη τους, αν σε δύο περιπτώσεις οι Γιαννουκάκος και Νεσίμι ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί, μέχρι να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Στ. Μπαλάνος): Κατσιμήτρος, Γ. Φρυγανάς, Μπούρικας, Δημητρίου,  Μαντζούνης, Σίμος (46' Λάμπρου), Τσουπεής , Πολυχρόνης, Φτούλης (65' Τρίκας), Ζαούρης (80 'Αντωνιάδης),Τσομάτσκα.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Βαγγ. Ζέρβας): Ντελέκος, Ντούκα, Κικίδης, Χρυσός, Βαλήλας (28' λ.τ Νεσίμι), Γούναρης, Δεληγιώργης (87' Κούκουρας), Ξιφαράς, 
Μιχαηλίδης (89' Ματράκας), Γιανουκάκος, Κατσαούνης.

 ΠΗΓΗ http://www.egnomi.gr/

Η λίστα ιστολογioν