O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-0



Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη ο Λήλας Βασιλικού που τα βρήκε σκούρα απέναντι στην αξιόμαχη Τριάδα, η οποία με ένα γκολ νωρίς στο β' ημίχρονο κατάφερε να βάλει το πολύτιμο "τρίποντο" στο τσεπάκι της.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και αποδείχθηκε περίτρανα με τη σέντρα ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες και στη μαχητικότητα, με τους γηπεδούχους πάντως να διαθέτουν ...περισσότερο πάθος στον αγωνιστικό χώρο απ' ότι οι φιλοξενούμενοι, που ήταν πιο ...σοφτ.

Στο πρώτο 45λεπτο η Τριαδα ...πατούσε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με το Λήλα που μπήκε πιο νωθρά. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν τουλάχιστον τέσσερις φορές επικίνδυνα στην εστία του Ευαγγελινού,  αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Λήλας έχασε μία σπουδαία ευκαιρία όταν ο Μεταξάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Οικονομίδη, αλλά ο τελευταίος αντέδρασε σωστά και έσωσε την εστία του.
Ότι δεν έκανε ο Λήλας στο 46' το έκανε η Τριάδα στο 52'.
Ο Δ. Χασάνδρας με ωραία κεφαλιά "νίκησε" τον Ευαγγελινό που προσπάθησε να αποκρούσει, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του κι έτσι οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0.
Μέχρι το τέλος του αγώνα η Τριάδα διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, ενώ ο Λήλας που ήθελε τουλάχιστον να μην χάσει, απώλεσε μία σημαντική στιγμή με τον νεοαποκτηθέντα Ροντρίγκο στο 88'.
Ο Βραζιλιάνος μπήκε στην περιοχή και προσπάθησε να σκοράρει, στο πρώτο σουτ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πήρε μετά μια περίεργη τροχιά, αλλά ο Καραμπέτσος έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.
Διαιτήτευσε ο κ. Φώτης (απέβαλε στο 81' τον Γίγα του Λήλα) με βοηθούς τον Τσιφλάκο και την Κούκουρα.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Αγγ. Βογιατζής):  Οικονομίδης, Καραμπέτσος, Κερίζα, Σεχού, Μπελίτσος, Σιαράπης (79' Pahaj), Γ. Χασάνδαρας, Τσαλιαγκός, Τσούτσης, Καραντάκης (89' Bαξεβάνης), Δ. Χασάνδρας (63' Κεραμιδάς).

ΛΗΛΑΣ (Δημ. Λύκος): Γ. Ευαγγελινός, Κικίδης (72' Π. Ευαγγελινός), Nάνος  (81' Λαφαζάνης), Αυλωνίτης, Μεταξάς (67' Ποδαράς), Κουτσαυλής, Γίγας, Μάλλιαρης, Λειβαδίτης, Μαστροκώστας, Ροντρίγκο.

ΠΗΓΗ  http://www.egnomi.gr/

Η λίστα ιστολογioν