O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1-0


Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι στο γήπεδο της Μακρυκάπας οι γηπεδούχοι πέτυχαν μεγάλη νίκη κόντρα στον Ελλήσποντο και συνεχίζουν να φιγουράρουν ψηλά στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας.
Χρυσός σκόρερ για τη Μακρυκάπα αποδείχθηκε ο Κούκα, ο οποίος στην ...τελική ευθεία του ματς "δάγκωσε" σαν ...λύκος τους Λαμψακιώτες και τους έστειλε αδιάβαστους.

Για την ακρίβεια στο 88' ο Κούκα έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα και παράλληλα την ομάδα του στον ...7ο ουρανό.
Η Μακρυκάπα είχε στο ενεργητικό της ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία στο 60', σε επικίνδυνη κεφαλιά του Στρατή που πέρασε άουτ.
Ο Ελλήσποντος δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά τη Μακρυκάπα, αλλά ήταν πολύ καλός τακτικά και αμυντικά και σε περίπτωση που κατάφερνε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, μόνο άδικο δεν θα ήταν το εν λόγω αποτέλεσμα βάση εικόνας του παιχνιδιού.
Ο Κούκα όμως είχε διαφορετική άποψη και δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου έκρινε ένα ματς που εξαρχής βάδιζε στην κόψη του ξυραφιού. 

http://www.egnomi.gr/

Η λίστα ιστολογioν