O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΙΣΤΙΑΙΑ 2-2

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΙΣΤΙΑΙΑ 2-2: Πρώτο Χ σαν ...Nίκη

Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, που μοιάζει όμως με νίκη, πήρε μέσα στο Βόλο από την ιστορική Νίκη, αποσπώντας την ισοπαλία 2-2 με γκολ στο 93'.
Η Νίκη προηγήθηκε με τον Μέτσε στο 22’. Στο 64’ οΑργύρης Στεργίου που είχε μπει αλλαγή 10 λεπτά νωρίτερα με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε. Οι γηπεδούχοι ξαναπήραν το προβάδισμα με τον Ναουμίδη στο 77’ και εκεί που όλοι πίστευαν ότι το ματς θα τελείωνε με ακόμη μια ήττα για τους βορειοευβοιώτες ...μίλησε ο Ηλιόπουλος ο οποίος  με ατομική ενέργεια κι εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 93΄.

Ο Μίκι Τσίρκοβιτς έβαλε από την αρχή στο δεξί άκρο τον Σταμούλη και προώθησε τον Δαγγούλη , ενώ επανέφερε στην επίθεση τον Θόρια (στον αγώνα με την Αχαϊκή είχε ξεκινήσει με τον Χρ. Ανέστη). Ακόμη Πουταχίδης, Πανάκης αποτέλεσαν το κεντρικό δίδυμο όπως και στο β' ημίχρονο με την Αχαϊκή, αφού ο Λαμπρόπουλος είχε κάποιο πρόβλημα. Επίσης κάτω από τα δοκάρια έπαιξε ο Δαμάσκος, αφού ο Μπιμπάι βρίσκεται για προσωπικό πρόβλημα στην Αλβανία.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς αλλά και η Ιστιαία τα πήγε εξαιρετικά στην άμυνά της αφού δεν άφησε να γίνουν επικίνδυνοι οι αντίπαλοι επιθετικοί . Τελικά η ...άμυνα έπεσε στο 22' με ένα κεραυνό του Μέτσε από μακρινή απόσταση που αιφνιδίασε τον Δαμάσκο.
Δυο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Ιστιαίας έδιωξε με υπερένταση σε πλασέ του Κόλα. Στη συνέχεια  η μπάλα βρήκε το δοκάρισε σουτ του Μαλακασιώτη ο οποίος ξαναπήρε το ριμπάουντ, έκανε νέο σουτ και ο Δαμάσκος έκανε νέα σωτήρια απόκρουση.
Η Ιστιαία έκανε την πρώτη της επικίνδυνη επίσκεψη στην αντίπαλη άμυνα στο 33' με τον Ηλιόπουλο να σουτάρει αό καλή θεση και ν' αποκρούει ο Τζήμας. Δυο λεπτά μετά νέα ευκαιρία για τους βορειοευβοιώτες με την κεφαλιά του Αλεξίου να φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Στο β' ημίχρονο η Ιστιαία συνεχισε να' ναι σταθερή στην αμυντική της απόδοση και να κάνει κόντρα επιθέσεις. Καμιά από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσε να στειλει την μπάλα προς την αντίπαλη εστία, αφου όσα σουτ έγινα  ήταν άστοχα και κατέληγαν άουτ.
Με καφαλιά όμως, η Ιστιαία βρήκε δίχτυα στο 64', όταν ο Ανέστης έκανε τη σέντρα και ο Αργύρης Στεργίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Τζήμα
Στο 77'  ο Κόλα εκτέλεσε το φάουλ από τα  αριστερά και ο Ναουμίδης με πλασέ έκανε το 2-1, αλλά η Ιστιαία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 93' ο Ηλιόπουλος έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Νίκης κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τζήμα και πάγωσε το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, κάνοντας το τελικό 2-2.

Διαιτητής: Παντελής Τρέβλας Βοηθοί: Γιώργος Αναστασίου, Απόστολος Καρακώστας

Νίκη Βόλου: Τζήμας, Δημολιός, Ναουμίδης, Παπαδήμας, Αλεξανδρής, Πετράκος, Μέτσε, Νικλητσιώτης (84’ Παπαγεωργίου), Κορέτα, Κόλα (78’ Παρασκευαΐδης), Μαλακασιώτης (69' Τορεζάνι)

ΑΕ Ιστιαίας: Δαμάσκος, Κουκούρας, Τσαούσης, Πουταχίδης, Πανάκης, Δαγκούλης, Θόρια (53' ​Στεργίου), Αλεξίου (74’ Ανέστης Χρ.), Ηλιόπουλος, Νικολέτος, Ανέστης Β. (88’ Μπιμπάι)

http://www.egnomi.gr/

Η λίστα ιστολογioν