O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Γ' φάση του κυπέλλου Ευβοιας


Ολοκληρώνεται σήμερα η Γ' φάση του κυπέλλου και θα γίνουν γνωστές οι άλλες τέσσερις  ομάδες, από τις οκτώ της προημιτελικής φάσης, όπου ήδη έχουν προκριθεί η Αυλίδα, η ΑΕΚ Χαλκίδας, ο Ηρακλής Ψαχνών και η μοναδική μέχρι τώρα ομάδα της Β' κατηγορίας, η Σκεπαστή.

Σίγουρα θα βρεθεί στους "8" κι άλλη μια ομάδα από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και θ' αναδειχθεί από το ζευγάρι Αιδηψός-Βασιλικά. Και οι δυο ομάδες είχαν προκριθεί τελευταία φορά στους προημιτελικούς το 2013.
Οι γηπεδούχοι έχουν προκριθεί άλλες 9 φορές στη φάση των "8", όπως και ο Λήλας (τελευταία φορά το 2008) που αγωνίζεται στον Αγιο Λουκά με την τοπική ομάδα η οποία δεν έχει στο ιστορικό της συμμετοχή στην προημιτελική φάση.
Οπως και η ΑΕ Χαλκίδας με τον ΑΟ Κοσκίνων. Αλλες δυο ομάδες της Β' κατηγορίας που θα προσπαθήσουν να μπουν για πρώτη φορά στους "8" παίζοντας με ομάδες της Α΄, τον Αστέρα Βατώντα και τον ΑΟ Αυλωναρίου, αντίστοιχα.
Η ομάδα του Βατώντα έπαιξε τελευταία φορά στους "8" ...όταν έγιναν οι Ολυμπιακοί της Αθήνας (2004), ενώ στο Αυλωνάρι έχουν ...ξεχάσει την τελευταία τους συμμετοχή στην 8άδα του κυπέλλου, αφού αυτή έγινε πριν 20 χρόνια, στις 7/2/1996 (έχασε εντός από την Ερέτρια με 0-2).
Δείτε το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων και τους διαιτητές:
ΩΡΑ 3.00
ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ, γηπ. Τσαλίκη/Παπίλα
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χουλιαράς, Πασχαλίδης-Αντωνίου
ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ-ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: γηπ. Κοσκίνων
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλαμάτας, Μουρτικας-Κηρύκος
ΩΡΑ 3.30
ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, γηπ. Αιδηψού
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας, Σακαράκης-Ντόβολης
ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, γηπ. Αγ. Λουκά
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας, Παπακωνσταντίνου-Περούλιας

Η λίστα ιστολογioν