O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΔΣ ΑΟΧ: Νέα διοίκηση με πρόεδρο το Γιάννη Ελευθεριάδη

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, οι εκλογές του ΑΟ Χαλκίς, στην αίθουσα ΔΗΚΕΧ (Αβάντων 50, 1ος όροφος) και ψηφίστηκε νέα διοίκηση για την ομάδα της Χαλκίδας, με πρόεδρο το Γιάννη Ελευθεριάδη.
Ο Γιάννης Ελευθεριάδης, είναι πρόεδρος της ΑΕΚ Χαλκίδας και έχει ξανασχοληθεί στα διοικητικά του ΑΟΧ, όντας μέλος της διοίκησης Κοτσάτου, είχε αποχωρήσει όμως νωρίς, καθώς ήταν από τους πρώτους που συνειδητοποίησε ότι η διοίκηση Κοτσάτου είναι "απάτη".
Η υποψηφιότητα του Ελευθεριάδη, ήταν η μοναδική που κατατέθηκε στη γενική συνέλευση και ψηφίστηκε ομόφωνα δια βοής από τα μέλη που έδωσαν το παρών. Ο Γιάννης Ελευθεριάδης κράτησε χαμηλούς τόνους, δεν έδωσε απατηλές υποσχέσεις, μιλώντας για πλάνο 4-5 ετών. 
Ο Γιάννης Ελευθεριάδης δήλωσε τα εξής: «Για μένα είναι μία δύσκολη μέρα, είμαι χαρούμενος που αναλαμβάνω τον ΑΟΧ, αλλά και στεναχωρημένος που αφήνω στη ...μέση μία μεγάλη προσπάθεια στην ΑΕΚ Χαλκίδας. Για όσους δεν γνωρίζουν, δεν έγινα σήμερα ΑΟ Χαλκίς. Είμαι πολλά χρόνια ΑΟΧ, έχω πανηγυρίσει και έχω φάει ξύλο γι' αυτή την ομάδα. Εκτός από τα μέλη του ΔΣ υπάρχουν ακόμα πολλοί εξωδιοικητικοί που στηρίζουν την προσπάθεια μας. Οργάνωση, νοικοκυροσύνη, διαφάνεια και αγωνιστικότητα είναι αυτά που χρειάζονται να έχουμε για να φτάσουμε τη Χαλκίδα πιο ψηλά. Νιώθω και αισθάνομαι ποια ομάδα αναλαμβάνουμε, δεν έχουμε καράβια με λεφτά, όλα τα χρήματα είναι ...δουλεμένα, πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε σε πολλούς τομείς, να ξαναγίνει ο ΑΟΧ σημείο αναφοράς για την πόλη».

Το νέο ΔΣ του ΑΟ Χαλκίς είναι:

1.Γιάννης Ελευθεριάδης (πρόεδρος)

2.Νίκος Κακαβάς
3.Κώστας Αναγνωστάκης
4.Γιώργος Τσαγκάρης
5.Κώστας Σφύρλας
6.Αλέκος Καραμάνος
7.Δημήτρης Κουτσούκος
8.Βασίλης Ναστογιάννης
9.Αλέκος Σιγανός
10.Βασίλης Πίσχινας
11.Δήμητρα Βελή


Στη γενική συνέλευση το "παρών" έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΧ και αντιπρόεδρος επί προεδρίας Στούπα, Τάσος Καρυστινός (σ.σ. ο Ελευθεριάδης τον ευχαρίστησε δημόσια), ενώ ο Γιάννης Ελευθεριάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Βασίλη Ταρνανά, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Ο Ταρνανάς που περνάει μία περιπέτεια με την υγεία του, είπε στον Ελευθεριάδη "όταν αναρρώσω με το καλό, θα είμαι δίπλα σου σε ότι με χρειαστείς"
Επιπλέον, ο Ελευθεριάδης έκανε γνωστό ότι μετά την παραίτηση Στούπα, ο πρώην αντιπρόεδρος Χρήστος Λινάρδος ήταν ο άνθρωπος που του τηλεφώνησε για να μεταβεί στα γραφεία του ΑΟΧ και κάπως έτσι έγινε το deal.
Από σήμερα η νέα διοίκηση αναλαμβάνει δουλειά με προπονητή τον Αντώνη Αυλωνίτη, ενώ περίπου 8 παίκτες θα έρθουν από την ΑΕΚ Χαλκίδας, στον ΑΟ Χαλκίς.





http://chalkidafans3.blogspot.gr/

Η λίστα ιστολογioν