O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Πέρασαν στα προημιτελικά οι ισχυροί

Ακόμη τέσσερα εισιτήρια με προορισμό την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ευβοίας βρήκαν σήμερα κάτοχο, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της Γ' Φάσης.
Μολονότι το Κύπελλο είναι ο κατεξοχήν θεσμός των εκπλήξεων, σήμερα στην Εύβοια, στους τρεις αγώνες μεταξύ ομάδων διαφορετικών κατηγοριών, αυτοί που πέρασαν στους "8" ήταν οι ισχυροί από την Α' κατηγορία  και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους από τη Β' ΕΠΣΕ να ...χαρούν .
Προκρίθηκαν λοιπόν ο Λήλας Βασιλικού, ο Βατώντας και το Αυλωνάρι και αποκλείστηκαν ο Αγ. Λουκάς, η ΑΕ Χαλκίδας και τα Κόσκινα,
ΑΓ.ΛΟΥΚΑΣ - ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 0-2

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Λήλας Βασιλικού πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Αγ. Λουκά επικρατώντας με 2-0 της τοπικής ομάδας.
Στο 22' ο Βαγγέλης Αυλωνίτης με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 48' ο Χρηστίδης που σκόραρε ξανά έκανε το 0-2 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη-πρόκριση για τον "λαμπαδηδρόμο".
ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 0-2
Στην τελική ευθεία των δύο ημιχρόνων σκόραρε ...δις ο Βατώντας και συγκεκριμένα πέντε λεπτά πριν από το την ανάπαυλα, αλλά και πέντε λεπτά πριν από τη λήξη.
"Δράστες" ήταν οι συνήθεις ύποπτοι, Μιχαηλίδης και Γιαννουκάκος.
Στο 40' ο Μιχαηλίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-1 και στο 85' ο Γιαννουκάκος έκανε το 0-2.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ δυνατό ματς με τον διαιτητή Χουλιαρά να βγάζει πολλές κίτρινες από το τσεπάκι προκειμένου να κρατήσει τις ισορροπίες.
ΚΟΣΚΙΝΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-3
Η ομάδα του Αυλωναρίου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και σαν πιο ...έμπειρη κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από τα Κόσκινα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ηλίας Δήμου ο οποίος στο 18' έκανε το 0-1.
Τα Κόσκινα όμως "απάντησαν" σχετικά γρήγορα και λίγα λεπτά αργότερα, στην πρώτη τους ουσιαστική επίθεση ισοφάρισαν σε 1-1 με αυτογκόλ του Κόκκου.
Το Αυλωνάρι δεν το έβαλε κάτω και στο 41' κέρδισε πέναλτι. Στην άσπρη βούλα πήγε ο Ηλίας Δήμουο οποίος με εύστοχη εκτέλεση σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κάνοντας το 1-2.
Με την έναρξη του β' ημιχρόνου τα Κόσκινα θέλησαν να ξαναφέρουν το ματς στα ίσια, αλλά στο 49' οΒασίλης Βασιλείου τους έκοψε το βήχα κάνοντας το 1-3 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. 

http://www.egnomi.gr/

Η λίστα ιστολογioν