O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΜΟΝΑΚΟ - ΤΟΤΕΝΑΜ 2-1

Ο Τόμας Λεμάρ (αριστερά) έβαλε το νικητήριο γκολ και το πανηγυρίζει

Μετά την ολοκλήρωση της πέμπτης αγωνιστικής στον πέμπτο όμιλο το μόνο που μένει ανοιχτό είναι η τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.


Την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου εξασφάλισε η Μονακό που επικράτησε της Τότεναμ με 2-1 και της στέρησε κάθε ελπίδα για να συνεχίσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και πολλές φάσεις. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για την Τότεναμ στο 6' σε τετ α τετ του Σον Χέουνγκ Μιν που δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 11' ο Λορίς απέκρουσε πέναλτι του Φαλκάο και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο ήταν 0-0. Στο ξεκίνημα της επανάλήψης όμως τα πάντα άλλαξαν. Στο 48' ο Σιντιμπέ άνοιξε το σκορ για τους Μονεγάσκους αλλά στο 52' ο Κέιν με πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. Ωστόσο οι Λονδρέζοι δν πρόλαβαν να το χαρούν αφού στο επόμενο λεπτό ο Λεμάρ αιφνιδίασε την άμυνα της Τότεναμ και έκανε το τελικό 2-1 δίνοντας την νίκη στην Μονακό.

Μονακό: Σούμπασιτς, Γκλικ, Τζέμερσον, Σιντιμπέ, Μεντί, Μπακαγιόκο, Φαμπίνιο, Λεμάρ (81' Μουτίνιο), Σίλβα, Φαλκάο (89' Ράτζι), Ζερμέν (77' Καρίγιο)

Τότεναμ: Λορίς, Ντάιερ, Βίμερ, Τρίπιερ, Ρόουζ, Γουανιάμα, Ντεμπελέ (65' Έρικσεν), Άλι, Γουίνκς (74' Σισοκό), Σον Χέουνγκ Μιν (65' Γιάνσεν), Κέιν

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1-1

Την νίκη ήθελε η Λεβερκούζεν στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να εξασφαλίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως παρότι προηγήθηκε έμεινε στο 1-1. Οι Γερμανοί μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Βόλαντ στο 16'. Σταδιακά όμως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας άρχισε να γίνεται πιο επιθετική κυρίως στην επανάληψη και τελικά έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι του Νάτχο στο 76'. Για τους Γερμανούς όμως δούλεψε η Μονακό η οποία με την νίκη της επί της Τότεναμ τους έδωσε την πρόκριση

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Α. Μπερεζούτσκι, Β. Μπερεζούτσκι, Φερνάντες, Σενίκοφ, Βέρνμπλουμ, Τζαγκόεφ (83' Τραορέ), Μιλάνοφ, Νάτχο, Γκολόβιν, Τσάλοφ (90' Στράντμπεργκ)

Λεβερκούζεν: Λένο, Ταχ, Τοπράκ, Γιεντβάι, Χένρικς, Αράνγκουις, Καμπλ (90' Μεχμέντι), Βόλαντ, Μπραντ (70' Χάβερτζ), Τσαλχάνογλου, Ερνάντες (81' Μπαουμγκάρτλινγκερ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)

1.  Μονακό 11
2.  Λεβερκούζεν 7
3.  Τότεναμ 4
4.  ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3

Η λίστα ιστολογioν