O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ 3-1 φιλικο


Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο ΑΟ Χαλκίς -ειδικά στο α' ημίχρονο- κόντρα στον Αχαρναϊκό της Football League, ο οποίος έχει απολογισμό "2 στα 2" στο ξεκίνημα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.
Οι Χαλκιδέοι ...μάδησαν το τριφύλλι, σημείωσαν τρία γκολ, θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι άλλα τόσα και την Τετάρτη (23/11), με ανεβασμένη ψυχολογία και ηθικό ακμαίο αναχωρούν για τη Μυτιλήνη, για να κοντραριστούν με τον Αιολικό στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο ΑΟΧ δείχνει να πατάει πολύ καλά στο γήπεδο, καθώς του σημερινού αγώνα με τον Αχαρναϊκό, προηγήθηκαν το ...επίσημο 2-0 επί του Άργους και το φιλικό ...3-0 επί του Ιωνικού.
Τα γκολ της Χαλκίδας σήμερα πέτυχαν οι Δημήτρης Βεζιρτζόγλου (6' και 30') και Λάμπρος Πολίτης (40').
Είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Τζαζίρι στο 14'.
Η Χαλκίδα που είχε μεγάλα κέφια έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ.
Στα "συν" του φιλικού είναι και η επανεμφάνιση των Μπαλού και Σκαθαρούδη που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και μάλιστα ήταν από τους διακριθέντες.
Για τη Χαλκίδα έπαιξαν οι: Μητακίδης (71΄ Κακκαβάς), Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος (76΄ Μπασινάς), Καραμπάς, Εμέκα (64΄ Τσούτης), Σκαθαρούδης (56΄Ανέστης), Ντελέκος (68΄ Τηλιόπουλος), Βεζιρτζόγλου (66΄ Λούκας), Πολίτης (62΄ Αλμπάνης), Μπαλού (56΄ Κρολ).

Η λίστα ιστολογioν