O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΟΣΙΑ 3-3


Ματσάρα στο Πάρκο του Λαού ανάμεσα στο Απόλλωνα Χ. και τον Αστέρα Δροσιάς το τελικό 3-3 αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στους δύο μιας θα μπορούσαν να έχουν πάρει την νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ γρήγορα στο 5′ με τον Ρουμπή με 0-1 και στο 35′ με τον ίδιο παίχτη σε 0-2 κλείνοντας το ημίχρονο με αυτό το σκορ.
Στο β’ ημίχρονο οι δύο αλλαγές του Απόλλωνα Χ.  στην ανάπαυλα Αλεξίου αντί Καρλή και Τουλούμης αντί Μπρέλλου έδωσαν επιθετική ώθηση στον Απόλλωνα.
Στο 55′ λεπτό αποβλήθηκε ο Βακούλας του Αστέρα Δροσιάς με κόκκινη κάρτα από την διαιτητή
Στο 57′ ο Αστέρας Δ. με τον Ρουμπή έκανε το 0-3 με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ .
Κάπου εκεί ο Απόλλωνας Χ. αφυπνίστηκε και με τους Αλεξίου Σάλεμ Τουλούμη μπροστάρηδες έκανε την ολική ανατροπή σε διάστημα τριάντα λεπτών.
Εδω μαλον τον προπονητή τον πειρε ο υπνος  
Στο 58′ ο Αλεξίου με κεφαλιά έκανε το 1-3 για τον Απόλλωνα Χ.
Στο 75′ σέντρα του Σάλεμ νέα κεφαλιά του Αλεξίου και το 2-3 για τον Απόλλωνα με το ματς να έχει γίνει ροντέο πραγματικά.
Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 86′ με κεφαλιά του Αλεξίου σε σέντρα του Τουλούμη.
Στο 89′ αποβλήθηκε ο Σαμαράς του Απόλλωνα Χ.
Τον αγώνα σφύριξε η Ελένη Κοτταρά με συνεργάτες τους Bαγγέλη Ντόβολη, και Δούκα Κωνσταντίνο .
Απόλλων Χαλκίδας(Αντωνόπουλος Χ.): Κόττης, Μπρέλλος(46′ Τουλούμης), Στούρας, Σαμαράς, Γιαννής(Λαγός), Δενδρινός, Σάλεμ, Καρλής(46′ Αλεξίου), Δουρμούζογλου, Τσώκος.
Αστέρας Δροσιάς(Βέττας Μ.): Καρβούνης Γ., Γκίτσης, Παυλίδης Π., Παυλίδης Αθ., Παπίλας, Πετρόπουλος, Φρυγανάς, Βακούλας, Δούκας(63′ Καρβούνης Ν.), Δήμου(53′ Λάμπρου 83′ Τίοπουλος), Ρουμπής.

Η λίστα ιστολογioν