O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Α” ΕΣΚΑΣΕ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 72-75


ÌÁÑÌÁÑÉÍÏÓ / ÍÅÏÓ ÐÁÉÊÔÇÓ ÔÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÌÐÁÓÊÅÔ ÔÏÕ ÐÁÏÊ

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο ματς που “έσπαζαν καρδιές”, η Παναγίτσα πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 75-72 επί του Άρη και ενώ χρειάστηκε και 5λεπτη παράταση για να προκύψει ο νικητής της αναμέτρησης!
Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, ήταν ο Δημήτρης Μαρμαρινός που έκανε τη διαφορά δίνοντας την ώθηση για να πάρει η ομάδα του το ροζ φύλλο αγώνος

Ο Άρης από την πλευρά του, θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη αν ήταν πιο εύστοχος από τη γραμμή της…φιλανθρωπίας. Οι παίκτες του Γερμανού είχαν μόλις 17/35 με τις πιο κρίσιμες να τις χάνει ο Γκόλιας. Ο γκαρντ του Άρη είχε 1/2 στα 2′ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας όταν έκανε το 61-62 σε 62-62 οδηγώντας το ματς στην παράταση και επίσης 1/2 στο 71-73 της παράτασης, μειώνοντας σε 72-73 για να γράψει το τελικό 72-75 ο Τσίτσης με 2/2 βολές για λογαριασμό των νικητών.
Σε ένα ματς που πήγε στον πόντο και θα μπορούσε να το είχε κερδίσει ο οποιοσδήποτε, μίλησαν οι προσωπικότητες. Για την Παναγίτσα, ασφαλώς ο Μαρμαρινός, στην πρώτη του ουσιαστική εμφάνιση για φέτος, με τον Χαλκιδέο ψηλό να παίρνει την ομάδα πάνω του, ευστοχώντας σε κρίσιμες προσπάθειες αλλά και στις καθοριστικές βολές. Επίσης, καθοριστικός ο ρόλος του Κώστα Κουτσογιάννη που έφτιαξε το παιχνίδι της ομάδας του με άψογο τρόπο.
Από την άλλη πλευρά, ο Άρης εκτός από την αστοχία του στις βολές, μπορεί κάλλιστα να σταθεί και στην απουσία του τραυματία Τσιρόπουλου, γνωρίζοντας την ήττα σε ένα ματς που για τους γηπεδούχους ήταν “κλειδί” για τη φετινή πορεία τους. Κέρδος πάντως για την ομάδα του Γερμανού η παρουσία στο παρκέ του Χαρίση που με 15 πόντους παραλίγο να κάνει τη ζημιά στην Παναγίτσα.
Για τους νικητές, εκτός των Μαρμαρινού και Κουτσογιάννη, πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Μπάμπης Μπέλλος, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν μια σημαντική απώλεια, αυτή του Δέδε.
Διαιτητές: Κοτσιμπός-Ντάνος.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-6, 24-25, 42-46, 62-62 (καν.διάρκεια), 72-75 (τελ.αποτελ.).
ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ (Γερμανός-Κουτσοβασίλης): Βλάχος, Καραδόπουλος, Ματσαγγούρας 5 (1), Γκόλιας 19 (2), Σκυριανός 6, Κλούρας 10, Μανώλας 12 (2), Χαρίσης 15 (1), Ευγενίου 2, Πανδής, Ψαριανός 3.
ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Μιχαήλ): Ζυγογιάννης, Κουτσογιάννης 11, Σεβαστόπουλος 2, Μπέλλος Χ. 9 (2), Τσίτσης 15 (1), Κωνσταντίνου 7, Καρυστινός 2, Σιδεράκης 1, Μπέλλος Νικ., Λαζαρίδης 14, Ματθαίου, Μαρμαρινός 14.
http://eviabasket.gr/

Η λίστα ιστολογioν