O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΣΕΛΤΙΚ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-2


Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην νίκη
Τα πάντα ξεκαθάρισαν στον τρίτο όμιλο με την Μπαρτσελόνα να είναι πρώτη την Μάντσεστερ Σίτι δεύτερη και την Γκλάντμπαχ τρίτη.


Με δύο γκολ που πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα πέρασε από την Γλασκώβη νικώντας την Σέλτικ με 2-0 και εξασφάλισε όχι μόνο την πρόκριση της στην επόμενη φάση αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο της. Οι Καταλανοί που δεν έκαναν και το καλύτερο τους παιχνίδι αλλά στηρίχτηκαν στο πολύ μεγάλο ατομικό ταλέντο των παικτών τους κατάφεραν να βάλουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 24' ο Μέσι άνοιξε το σκορ και στο 55' ο ίδιος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Σουάρες κι έγραψε το τελικό 0-2.

Σέλτικ: Γκόρντον. Σιμούνοβιτς, Σβιατσένκο, Λουστιγκ, Ιζαγκίρε, Άρμστρονγκ, Μπράουν, ΜακΓκρέγκορ (72' Ρόμπερτς), Ρόγκιτς (64' Μπίτον), Σινκλέρ (46' Φόρεστ), Ντεμπελέ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μασεράνο, Πικέ (72' Μάρλον), Ρομπέρτο, Άλμπα (66' Ντίνιε), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Γκόμες, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ (77' Τουράν)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ - ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ Σ. 1-1

Χωρίς νικητή έληξε το άλλο παιχνίδι του ομίλου αφού η Γκλάντμπαχ και η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στην Γερμανία. Το σκορ αυτό διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με την Γκλάντμπαχ να ανοίγει το σκορ με τον Ράφαελ στο 23' και την Σίτι να φτάνει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Νταβίντ Σίλβα. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από ένα γκολ και στο δεύτερο από μία αποβολή. Στο 51' ο Στιντλ άφησε την Γκλάντμπαχ με παίκτη λιγότερο και στο 63' τον μιμήθηκε ο Φερναντίνιο.

Γκλάντμπαχ: Σόμερ, Ελβέντι, Κρίστενσεν, Γιάντσκε, Βεντ, Νταχούντ (60' Βέστεργκαρντ), Στρομπλ, Τραορέ (41' Χόφμαν), Στιντλ, Τζόνσον, Ράφαελ (84' Χαν)

Μάνστεστερ Σ.: Μπράβο, Οταμέντι, Φερναντίνιο, Στόουνς, Κολάροφ, Γκουντογκάν, Ντε Μπρούιν, Σίλβα, Νάβας, Αγκουέρο, Στέρλινγκ (68' Σανιά)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)

1.  Μπαρτσελόνα 12
2.  Μάντσεστερ Σ. 8
3.  Γκλάντμπαχ 5
4.  Σέλτικ 2

Η λίστα ιστολογioν