O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 3-3

Ο Λίντελοφ της Μπενφίκα με τον Αμπουμπακάρ της Μπεσίκτας

Στον δεύτερο όμιλο έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με την Μπεσίκτας να γυρίζει από το 0-3 αλλά να μην πανηγυρίζει στο τέλος.


Στην Κωνσταντινούπολη η Μπενφίκα ήθελε την νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας για να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση της στην επόμενη φάση. Έτσι οι «αετοί» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε απόλυτα. Δύο ασίστ του Σάλβιο στο 10' και στο 25' έδωσαν την ευκαιρία στον Γκουέδες και τον Σεμέδο να κάνουν το 2-0 ενώ στο 31' ο Φέισα πέτυχε το τρίτο γκολ της Μπενφίκα. Τα πάντα όμως άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μπεσίκτας που ήταν με την πλάτη στον τοίχο έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να γυρίσει το ματς ισοφαρίζοντας με τα γκολ του Τοσούν στο 58' του Κουαρέσμα με πέναλτι στο 83' και του Αμπουμπακάρ στο 89' αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην πλήρη ανατροπή κι έμεινε στην τρίτη θέση.

Μπεσίκτας: Φάμπρι, Μαρτσέλο, Τόσιτς (60' Νουκάν), Γκονούλ (46' Τοσούν), Μπεκ, Αρσλάν (46' Ινλέρ), Χάτσινσον, Κουαρέσμα, Οζιακούπ, Αντριάνο, Αμπουμπακάρ

Μπενφίκα: Έντερσον, Λουιζάο, Λίντελοφ, Σεμέδο, Ελισέου, Πίτσι, Φέισα, Σάλβιο, Γκουέδες (75' Σάμαρης), Τσέρβι (64' Σίλβα), Μήτρογλου (86' Χιμένες)

ΝΑΠΟΛΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 0-0

Στο άλλο ματς του ομίλου η Νάπολι είχε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή του ομίλου νικώντας την ουραγό Ντιναμό Κιέβου στο «Σαν Πάολο» αλλά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πίεσε από την αρχή του ματς την περιοχή των Ουκρανών προκειμένου να φτάσει σε ένα γκολ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει την καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας του Σεργκέι Ρεμπρόφ που πήρε ένα βαθμό που είναι μόνο για το γόητρο αφού δεν είχε ελπίδες ούτε για την τρίτη θέση.

Νάπολι: Ρέινα, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Χισάι, Γκουλάμ, Ντιαβαρά, Ζιελίνσκι (78' Άλαν), Χάμσικ, Καγιεχόν, Ινσίνιε (66' Γκαμπιαντίνι), Μέρτενς (86' Τζιακερίνι)

Ντιναμό Κ.: Ρούντκο, Κατσερίντι, Βίντα, Μόροζιουκ, Μακαρένκο, Ριμπάλκα, Σίντορτσουκ (67' Ορικχόφσκι), Γκαρμάς, Γιαρμολένκο, Τσιγκάνκοφ (60' Γκονζάλες), Μπεσεντίν (81' Μοράες)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)

1.  Μπενφίκα 8
2.  Νάπολι 8
3.  Μπεσίκτας 7
4.  Ντιναμό Κ. 2

Η λίστα ιστολογioν