O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΑΙΔΗΨΟΣ 1-0


Ο Αστέρας Βατώντα κέρδισε 1-0 την Αιδηψό στο γήπεδό του, στο δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης (το πρώτο ματς είχε λήξει 0-0), ανάμεσα στις δυο ομάδες και πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Πιο καλά μπήκε στον αγώνα  η ομάδα του Βατώντα και στα πρώτα 20 λεπτά πιέσε την αντίπαλό της αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ, δημιουργώντας μόνιο μια καλή  ευκαιρία με τον Ματράκα στο 10' .

Ισορόπησε η Αιδηψός στη συνέχεια και στο 32' έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, όταν ο Γοργομάτης  βρέθηκε σε θέση βολής αλλά έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά άουτ.
Στην επανάληψη ξαναμπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι. Πέτυχαν γκολ με τον Σκούρο που ακυρώθηκε στο 50' και στο 60' ο Νεσίμι με υπέροχο σουτ έξω απ' τη μεγάλη περιοχή, πέτυχε το χρυσό γκολ.
Η Αιδηψός προσπάθησε  στα τελευταία 15 λεπτά να πετύχει γκολ αλλά δεν τα κατάφερε και ο Βατώντας πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τους "4" του κυπέλλου, όπου θ' αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών σε διπλούς αγώνες.
Διαιτητής ήταν ο Αποστόλης Παπαποστόλου με βοηθούς την Κούκουρα και τον Σπανό.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ (Βαγγ. Ζέρβας): Ντελέκος, Τσώκος, Σκούρος, Ντούκα, Κικίδης, Πατερίτσας (90' Δεληγιώργης), Νεσίμι, Ξιφαράς, Ματράκας (79' Χανσαλάρι), Κούκουρας (85' Γιαννουκακος),  Κατσαούνης
ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Γ. Δημητρίου): Μυλωνάς, Ζαχαράκης, Γ. Βασιλείου, Σιρπτσιόγλου, Μ. Αναγνώστου (85' Καπλανάι), Φατσής, Μπιμπάι, Αθανασίου, Μακρής (62' Φώτου),  Ν. Αναγνώστου (70' Ψυλλός), Γοργομάτης.

Η λίστα ιστολογioν