O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ο Λήλας Βασιλικού νίκησε την ΑΕΚ Χαλκίδας 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά



Ο Λήλας Βασιλικού προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Εύβοιας μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ Χαλκίδας με 2-0. Η νίκη του «λαμπαδηδρόμου» ήταν απόλυτα δίκαιη καθώς επικράτησε σχεδόν ολοκληρωτικά των «κιτρινόμαυρων» και απειλήθηκε ουσιαστικά μόνο σε μια φάση σε όλο το 90λεπτο.

Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Λύκου δεν κάθισαν πάνω στο 0-0 που τους βόλευε, αλλά ζήτησαν το γκολ για να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση.  Στο 3΄ ο Αγριόδημος μάζεψε την επικίνδυνη σέντρα του Ροντρίγκο προ του Λειβαδίτη και στο 14΄ μπλόκαρε το σουτ του Καραχάλιου. Ο Ευαγγελινός στο 24΄ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε το μακρινού σουτ του Σμυρναίου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 38΄ με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Κιδίδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Λειβαδίτης οριζοντιώθηκε και  με εναέριο βολ-πλανέ πέτυχε ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαστροκώστα πέρασε ελάχιστα άουτ.  

Η ομάδα του Βασιλικού έβαλε βάσεις πρόκρισης πριν καν συμπληρωθούν 30 δευτερόλεπτα στην επανάληψη μετά τον υπέροχο συνδυασμό Μαστροκώστα-Καραχάλιου και πλασέ του Ροντρίγκο που έκανε το 2-0. Δυο λεπτά αργότερα το επικίνδυνο σουτ του Καραχάλιου πέρασε έξω και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε καθώς στο 54΄ο Σμυρναίος απέτυχε σε τετ-α-τετ με τον Ευαγγελινό  να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι.

Ο Λήλας  στη συνέχεια διαχειρίστηκε  με επιτυχία το παιχνίδι γεγονός που επέτρεψε να ξεκουράσει  βασικούς του παίκτες.   
 
Λήλας Βασιλικού (Δ. Λύκος): Γ. Ευαγγελινός, Κικίδης, Π. Ευαγγελινός, Αυλωνίτης, Μάλλιαρης, Νάνος, Λειβαδίτης, Καραχάλιος, Ροντρίγκο (56΄ Κουτσαυλής), Ματροκώστας( 80΄Γίγας), Μεταξάς (68΄Χρηστίδης)
 
ΑΕΚ Χαλκίδας (Γ. Δάβρης): Αγριόδημος, Βρέττος, Μπισμπικόπουλος, Τσολάκος, Κοκκάλας, Γ. Αγγελάτος, Ντούρμας (70΄Βελής), Σεϊνταράσι, Σμυρναίος, Παπαδάκης (77΄ Βελής), Δ. Αγγελάτος,    
 

Η λίστα ιστολογioν