O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2-2

Ο Ολιβιέ Ζιρού με πέναλτι σκοράρει για την Άρσεναλ

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι του πρώτου ομίλου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Παρί Σεν Ζερμέν και η πρωτιά θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική.


Η Άρσεναλ και η Παρί δεν κατάφεραν να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους μετά το ισόπαλο 2-2 στο Λονδίνο και παραμένουν ισόβαθμες στην κορυφή του πρώτου ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Καβάνι στο 18' ωστόσο δεν κατάφεραν να το κρατήσουν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο 45'+1 ο Ζιρού με πέναλτι έκανε το 1-1. Στην επανάληψη οι δύο ομάδες έκαναν δώρο τον βαθμό η μία στην άλλη αφού στο 60' ο Βεράτι με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στην Άρσεναλ και στο 77' ο Αϊόμπι επίσης με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μουστάφι, Κοσιελνί, Τζένκινσον (81' Τσάμπερλεν), Γκιμπς, Ράμσεϊ, Κοκελέν (80' Γουόλκοτ), Σάντσεζμ Οζίλ, Αϊόμπι (77' Τσάκα), Ζιρού

Παρί Σεν Ζερμέν: Αρεόλα, Μαρκίνιος, Σίλβα, Μενιέρ, Μάξουελ, Κριχόβιακ (67' Μπεν Αρφά), Βεράτι, Μότα, Λούκας (89' Χεσέ), Καβάνι, Ματουιντί

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ 0-0

Στο άλλο ματς του ομίλου η Λουντογκόρετς και η Βασιλεία έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς το οποίο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για να πάρουν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά δεν έπεισαν ότι μπορουσαν και να την πάρουν. Η Βασιλεία ήταν πιο επιθετική αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ η Λουντογκόρετς αν και έπαιζε στην έδρα της δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Βάλτσικ.

Λουντογκόρετς: Στογιάνοφ, Παλομίνο, Μότι, Σισίνιο, Νατάναελ, Ντιάκοφ, Άμπελ, Καφού, Βάντερσον (90'+3 Καμπανιάρο), Μίσιτζαν (84' Λουκόκι), Κεσερού (90'+2 Πλαστούν)

Βασιλεία: Βάτσλικ, Σούτσι, Μπαλάντα, Λανγκ, Τραορέ, Τσάκα, Ντελγκάδο (80' Σπόραρ), Ζούφι, Μπγιάρνασον (85' Κάλα), Ελγιουνούσι, Ντούμπια (79' Γιάνκο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 αγώνες)

1.  Άρσεναλ 11
2.  Παρί Σεν Ζερμέν 11
3.  Βασιλεία 2
4.  Λουντογκόρετς 2

Η λίστα ιστολογioν