O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ – Α.Ε. ΚΗΡΙΝΘΟΥ 3-0:

Άνετα επικράτησε σήμερα η Ακαδημία Ιστιαίας στο γήπεδο της Αιδηψού επί της Α.Ε. Κηρίνθου με 3-0 για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής μόλις ενός βαθμού από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πίσω από ΑΕΚ Νέου Πύργου και Α.Ο. Αιδηψού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...
Από την αρχή του παιχνιδιού οι επικράτηση των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Βογιατζή ήταν καθολικά και έχασαν πληθώρα ευκαιριών, όπου θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ, κάτι που κατάφεραν στο 55’ λεπτό της αναμέτρησης με γκολ που σημείωσε ο Νίκος Παπανδρέου. Επτά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 62’  Αχιλλέας Δαρζέντας διπλασίασε τα τέρματα της Ακαδημίας, ενώ ο Ψύλλος στο 89’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Στρατής Ντούρας με βοηθούς τους Δημήτρη Χουλιάρα και Τάσο Μούντριχα.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Μαυρούτσικος, Τζαφεράι (88’ Μπασδέκης), Καλαμπόκας, Παπανδρέου, Γλύκος, Αφένδρας, Κουκούρας, Σιάνος, Δαρζέντας Δ., Δαρζέντας Α., Μπερμπεράι (70’ Ψύλλος).
Α.Ε. ΚΗΡΙΝΘΟΥ: Παράβαλος, Μόσχου, Τριανταφύλλου, Βρεττός Γι. (79’ Σταμέλος), Βρεττός Γ., Μόσχου, Τζανής, Ματράκας, Βρεττός Π., Σιγανός, Γεωργουσόπουλος (19’ Τζαχρήστας).
fonitonspor.blogspot.g

Η λίστα ιστολογioν