O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Μπουγιουρντί 200.000 ευρώ από ΟΥΕΦΑ στον Παναθηναϊκό

200.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για παραβίαση των όρων του Financial Fair Play

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό αναζητούν τρόπους αντίδρασης για την ποινή που τους επιβλήθηκε από την πειθαρχική της Σούπερ Λίγκα, έτσι ώστε να επηρεάσουν την κρίση της επιτροπής εφέσεων, έσκασε νέο μπουγιουρντί, αυτή την φορά από την ΟΥΕΦΑ.

Μετά από έρευνα του σώματος οικονομικού ελέγχου της ΟΥΕΦΑ, οι πράσινοι και ακόμα τρεις ευρωπαϊκές ομάδες (Χάποελ Τέλ-Αβίβ, Χάλ, Ρουχ Χορζόφ) θα πληρώσουν πρόστιμο 200.000 ευρώ για μη τήρηση των κανονισμών για τo Financial Fair Play.
Το πρόστιμο θα πληρωθεί με παρακράτηση των χρημάτων που θα είναι να καταβάλει η ΟΥΕΦΑ στον Παναθηναϊκό για την συμμετοχής τους στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ. Στον Παναθηναϊκό γνώριζαν από τις προηγούμενες μέρες το θέμα που έσκασε και επ σήμερα, αλλά προτίμησαν να ρίξουν το βάρος στα εντός των συνόρων προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ιδίως μετά την τιμωρία για τα επεισόδια της Λεωφόρου. 
Τα οικονομικά του Παναθηναϊκού βρίσκονται αρκετά χρόνια τώρα στο μικροσκόπιο της ΟΥΕΦΑ, η οποία θα πρέπει να δει ισοσκελισμένο τον ισολογισμό της πράσινης ΠΑΕ το καλοκαίρι του 2016 για να μην επιβάλει νέες και ακόμα μεγαλύτερες κυρώσεις που φτάνουν φυσικά μέχρι την άρση της άδειας συμμετοχής στα κύπελλο Ευρώπης.

Η λίστα ιστολογioν