O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΚΑΣΤΕΛΑ 2-0

Αγκαλιά΄΄ με την οριστική εξασφάλιση της παραμονής και μακριά από κλάθε πιθανό σενάριο, βρέθηκε το Αυλωνάρι μετά την σπουδαία νίκη επί της Καστέλλας με 2-0!
Έχοντας κατά νου οι παίκτες του Βαγγ. Τόγια, το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, με την Αρτάκη, στο οποίο έπιασαν σπουδαία απόδοση, αλλά έχασαν εκπληκτικές ευκαιρίες για το 3ποντο, κόντρα στην επικίνδυνη Καστέλλα, μπήκαν αποφασισμένοι και γρήγορα-γρήγορα πήραν κεφάλι στο σκόρ, κάτι που εκτόξευσε την ψυχολογία τους στα ύψη! Για 25’ το Αυλωνάρι είχε επιβάλει απόλυτα τον ρυθμό του, δημιουργώντας προβλήματα στην περιοχή του Κηρόπουλου!
Στη συνέχεια η Καστέλλα ισορρόπησε και πέρασε στην επίθεση, όμως η πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου, αντιδρούσε άψογα, έχοντας μπλοκάρει μάλιστα αποτελεσματικά, τον πολύπειρο Σέγκο…!
Στο β’ μέρος πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και αποφασιστικά, αναζητώντας το 2ο γκολ, για σιγουριά! Και δεν άργησαν να το πετύχουν, με την συμπλήρωση του 10λέπτου! Εξακολούθησαν να πιέζουν οι γηπεδούχοι όμως σιγά-σιγά, άρχισαν να προσέχουν περισσότερο τα μετόπισθέν τους, δίνοντας περισσότερο χώρο στους αντιπάλους τους, που δεν μπόρεσαν παρά μόνο δύο φορές να φτάσουν με αξιώσεις απέναντι στον Χροναίο, που όταν χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα!
Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η νίκη του Αυλωναρίου, είναι δίκαιη πέρα για πέρα και στο στρατόπεδο των ΄΄κιτρινόμαυρων΄΄ επικρατεί αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και θα ΄΄καθαρσουν΄΄ σύντομα με την υπόθεση παραμονή…
Οι φιλοξενούμενοι δικαιολόγησαν την φήμη τους για μια πολύ καλή και καλογυμνασμένη ομάδα, με ένα κράμα, έμπειρων αλλά και νεαρών ταλαντούχων παικτών…
—το φίλμ του αγώνα:
 2’ ΓΚΟΟΟΛ! 1-0, ο αρχισκόρερ της Α’ ΕΠΣΕ Γιάν. Βογιατζής έδωσε ασίστ στον Β. Βασιλείου κι ο δεύτερος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0!
• 4’ ο Β. Βασιλείου τροφοδότησε τον Βογιατζή, που πάνω στην κίνηση έπιασε ένα γυριστό σουτ, ο Κηρόπουλος όμως έδιωξε με εντυπωσιακά.
• 7’ από κόρνερ του Ηλία, κεφαλιά του Καραμπίνη πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κηρόπουλου.
• 25’, θαυμάσια ατομική ενέργεια του Κοτρόζου, ο ίδιος έκανε το σουτ, αλλά ο Κεχαγιάς προλαβαίνει και διώχνει την τελευταία στιγμή, την μπάλα κόρνερ.
• 33’, γυριστό σουτ του Βογιατζή μπλοκάρει έξοχα ο Κηρόπουλος.
 55’ ΓΚΟΟΟΛ! 2-0, ο Φραγκής ΄΄κλέβει΄΄ την μπάλα, στον χώρο του κέντρου, μεταβιβάζει έξοχα στον Βογιατζή, που με τη σειρά του βρήκε με ασίστ τον Ηλία ο οποίος ελίσσεται μέσα στην περιοχή και με σουτ πάνω στην κίνηση στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ!
• 58’ από κόρνερ του Σπανού και κεφαλιά του Μπασινά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χροναίου!
• 69’, ύστερα από βολίδα του Ηλία από δεξιά, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.
• 87’, ο νεαρός πορτιέρο της Καστέλλας, Ζενέλι, απέκρουσε εντυπωσιακά φάουλ του Βογιατζή.
• 92’, ο Χροναίος εξουδετέρωσε εκπληκτικά κοντινό δυνατό σουτ του Μάριου Σέγκου.
Πολύ καλή η διαιτησία του Βαλάντη Βρακά και των συνεργατών του, Κώστα Αργύρη – Χρήστου Σιαπλαούρα.
ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Βαγγ. Τόγιας): Χροναίος, Μπεγκανάκου (85’ Βασιλείου Δ.), Φραγκής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β., Δημάς, Μαρούλης, Βογιατζής, Ηλίας (88’ Παππάς), Κοτρόζος (75’ Τζελίλι).

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Νικ. Κιαπέκος): Κηρόπουλος (83’ Ζενέλι), Ταψής (68’ Ματράκας), Κεχαγιάς, Ταυρής, Σπανός, Μπασινάς, Μήτρου, Γιούλης, Λαφαζάνης, Σέγκος, Χασάνδρας (46’ Τσούτσης).

Η λίστα ιστολογioν